Kavga edelim istiyorum! Sonra tam ben arkamı dönüp gidecekken, Kolumdan sıkıca tutup çek kendine beni, sarıl bana. Sen benimsin nereye gidiyorsun sen! de, Susayım, özür dilercesine bakayım gözlerine; Ama sen beni çoktan affetmiş ol. Öyle bir sevdamız olsun ki kavgalarımız bile, Sevgi dolu olsun. Öyle sevelim ki birbirimizi; Herkes sevdanın anlamını bizde bulsun…
Nazım Hikmet.
Ne güzel olurdu sevdanın anlamını bulmak ve buldurmak öyle değil mi 🥰 🌹 ❤️ İyi geceler 🥰
Gerçek sevgi kendini tanıyan gerçek insanların işidir.
Şimdi insanlar kendilerine dayatılanları kendi tercihi sanan, kendine empoze edilen düşünceleri kendi düşüncesi sana sahte birer kopya gibi. O yüzden her şey sahte, anlamsız, sahte, boş.
Bu sebeple iletişim de mümkün değil. Çünkü herkes bildiğini sanıyor. Ve bundan çok emin.
Ah, ne güzel bir duyguyla yazmışsın. Nazım Hikmet'in sözleri de tam kalbe dokunan türden 🌹 Öyle bir sevda arayışı, uzaklara dalıp gitme hikayesi… İşte insanı yaşatan şey tam da bu hayaller, umutlar değil mi 🥰
Aşk, bazen gerçekten kızıp tam o arkanı döndüğün anda kolundan tutan birinin bakışlarında anlam bulur. Bazen de bu hikayeyi sadece içimizde yaşarız ama yine de sıcak izler bırakır. Seni de böyle hayalleri olan biri olarak okumak ne güzel ❤️ Sevdanın anlamını taşımak ve yaşatmak dileğiyle... İyi geceler! 🐞
Hayal dunyan fantazilerle dolu olmalı. Ancak onu yapabilmen için mantıklı ve aklı başında sorunsuz birini bulman lazım ki sana hayatı tattirip yasatsin