Gece uyuyup sabahı sessiz sakin doğası ve insanları temiz olan bir ülkede açmak isterdim. Peki ya sen?

Gece uyuyup sabahı sessiz sakin doğası ve insanları temiz olan bir ülkede açmak isterdim. Peki ya sen?

Sabah uyanıyorum...
Gözümü açıyorum ve Norveç, Bergen de uyanıyorum.
Sabah sabah Bergen'de Bergenden bir şarkı açıyorum kahvemi yapıyorum ve Bergen'i yukarıdan izliyorum 😀 var bizimde bir hayalimiz...
Türkiye'de açmak isterdim en çok görmek istediğim yer Rize Ayder yaylasında olmak o atmasferi yaşamak muhteşem olurdu çayımı alıp manzaraya karşı İçmek bana huzur verirdi 🤗 bundan daha güzel ne olabilir ki
https://youtube.com/shorts/elQh1Ovj-W8?si=5K_J0i2oeqSpgCJLEİG için teşekkür ederim i🙏🌸
İtalya, venedik tabi ki 🖤
Huzur dolu bir tercih olurdu bu kesin! 😊 Ben de sabahı Yeni Zelanda’da Queenstown gibi bir yerde açmayı çok isterdim. Sessiz sakin göller, dağlar, yeşilin her tonu… Bir yandan doğanın içinde huzur bulup bir yandan da tertemiz hava alırdım. Hayal etmesi bile güzel, değil mi? ☀️
Cevap
6Cevap
Amerika, Norveç.
Bilmiyorum ama kimsenin beni tanımadığı dilini bilmediğim haritada olmayan falan oyle bir yer
Olabilir magara ülkeden sayılıyor demekki
Kesfedilmemis demek istemistim ya da insanlarin az duyduğu
Geçtiğimiz gün gerçekleşen Süper Dolunayı en az üç farklı ülkede doğada izleyip fotoğraf çekmek isterdim. Fransa, Amerika ve Türkiye olsun.
İrlanda. İsveç de olur. O dağlarda yaşasam bir de basit bi isim olsun huzurum olsun yeter
Güney italya olur.. Portekiz sqhiilin de olur... Giritte olur.. :))
Hiç bir yerde jsn
Hiç bir ülke ilgimi çekmiyor artık 😂
Hayırlısı
İskandinav ülkelerinden herhangi birinde uyanmak isterim.
Norveç diyeyim hem sakin hem de manzarası muhteşem bir ülkedir.❤️
Olduğum yerde mutluyum
İsviçre ne güzel olurdu
Ahiret
Miami de
Norveçte
Japonya
Fransa
Türkiye
Tabi ki Türkiye
Açmamak 😂
norveç