Eşim beni mutlu eden ne varsa hepsini gölgelemeye çalışıyor hepsinden beni mahrum bırakıyor üzüleyim diye?

Arkadaşlar 11 senedir evliyim eşim evlendigimden bugüne ne zaman beni mutlu eden ne varsa hepsine rest çekiyor ne zaman mutlu olsam hep onu gölgelemeye hep burnumdan getirmeye çalışıyor ve başarıyor da mesela beni bu aralar mutlu eden tek şey yurt dışı seyahatleri çünkü ben 10 sene boyunca ülke çıkışı yasagi vardı diye onu bekledim, evraklar yolunda değildi sonra düzelttik çok şükür ve gezmeye başladık üçbeş ülke gezdik yani harcadığı sadece 15-20 bin dolar oldu yani birkaç ülkeye, şimdi diyor ki sen benim tüm paramı yedin ne bileyim işte bir daha hiçbir yere gitmeyeceğiz asla böyle bir şey olmayacak bitti artık gezeceğin kadar gezdin falan Allah aşkına adam 100.000 dolarlık araba sürüyor bana 15 20.000 $ harcamış tek bana da değil yani kendisi de çocuğun parası da hepsi bir yerde toplam diyorum, neyin asla olup olmayacağını kim karar verir bir insan nasıl böyle kesin konuşabilir asla olmayacak diye yani sadece seyahat konusunda değil bir çok konuda böyle kesin konuşuyor sürekli bir insan nasıl bu kadar kendinden emin olur bir şey söylerken
Eşim beni mutlu eden ne varsa hepsini gölgelemeye çalışıyor hepsinden beni mahrum bırakıyor üzüleyim diye?