Eşim sayesinde moralim bozuk?

Ortada gerçekten hiç bir sorun problem yok eşime sadece sarılmak istedim gerçekten gelir misin dedim sarılmak istiyorum dedim falan bağırmaya başladı beni tuzağa mi düşürmeye çalışıyorsun dedi bu yaptığın son teklif olsun dedi niye neyi dedim ben ne dedim burada dedim ister istemez sinirlendim tabi kötü birsey istemedim ki sadece sarılmak istedim dedim bu istemezsen isteme napim dedim bizim aramızdaki bu bağ fazla sürmez dedi öyle mi dedim sürmezse sürmezsin dedim kendini ne zannediyorsun sen gidersin yerine yenileri gelir dedim sinirden tabi öyle mi kimseler de gelmez dedi sen öyle san şuanda peşimde olanlar var haberin yok kendini vazgeçilmez sanma hatta ve hatta aramızda ki bağ kopucaksa şimdi kopsun defol evden dedim sesi çıkmadı adeta sustu ve telefonuna dizisine bakıyor bu arada dedim birdaha kine konuşurken dikkat et ki dedim birdaha böyle birsey durmayim sadece sarılmak Mi suçum dedim. eline de yastığını verdim bu gece nerde uyursan uyu yanımda olma kiminle bağını devam ettirmek istiyorsan onunla uyu dedim kapıyı da kapattım o salonda ben odada haklı miyim sizce bu tavrımla

Eşim sayesinde moralim bozuk?