Havalar soğudu şimdi termal kaplıcaların tam sezonu diyebiliriz. Suyun muhteşem sıcaklığı insan vücudunu ve kemiklerini pamuk gibi edip rahatlatıyor ve insan sağlığına çok faydalı.

Tatil için kaplıcaları tercih eder misin?
Havalar soğudu şimdi termal kaplıcaların tam sezonu diyebiliriz. Suyun muhteşem sıcaklığı insan vücudunu ve kemiklerini pamuk gibi edip rahatlatıyor ve insan sağlığına çok faydalı.

Tatil için kaplıcaları tercih eder misin?
Tatil için gidemedim; ama günübirlik Kütahya Göbel, Yoncalı, Eskişehir merkez ve Sakarıılıca kaplıcalarına gittim. Zamanında çok küçükken Eskişehir Kızılinler'de de vardı, sonradan ilgisizlikten kapandı ve yıkıldı.
Termal kaplıcalara hiç gitmedim gitmeyi de düşünüyorum çünkü o sıcak su ve hava beni bunaltıyor diyebilirim. Hamam veya termal kaplıcalara gittikten sonra kişinin kendini çok iyi koruması gerekiyor. Sıcaktan soğuğa hemen geçiş olduğundan dolayı vücut şoklanıyor ve hastalıklara davetiye çıkarıyor
Bolu'da gittim termal otele üç gün kaldım ablamla her şey dahil bir oteldi ve kaplıcaları su termali hem odanın içinde hem dışarda vardı
Teşekkür ederim 🙏🌸
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Termal kaplıcalar candır ya! ✨ Hele bu mevsimde sıcacık suya girip tüm stresini atmak müthiş bir deneyim bence. Daha önce Abant yakınlarındaki bir kaplıca oteline gitmiştim, suyun rahatlatıcılığına hayran kalmıştım. Sağlık açısından faydalarını da düşünürsek kesinlikle denemeli! 😊 Şimdi kış geliyor, dışarda buz gibi havada termale girmek harika bir tatil alternatifi olabilir. Sence de kafa dinlemek için birebir değil mi? 🙌
Cevap
5Cevap
Hayır hiç gitmedim
Çok isterim şu an ayaklarım buz gibi suya girmek isterdim 💙
Evet çok gittim ya bana adeta terapi gibi geliyor ❤️
Evet gittim
İleride denemek isterim.
Evet
Yaşlanınca belki
Çok boğucu ya
Hiç gitmedim
Hamam güzel oluyor