İkramlar
Dışarıyı izlemek
Retarder sesi
Molalar
Varacağını yere saatinde ulaşmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Otobüs yolculuğunun hiç bir güzel tarafı yok gözümde hayatta nefret ettiğim şeylerin başında geliyor. Bir saat yolculuk bile bana ızdırap gibi geliyor.
Sadece molaları sevdim yoksa hiç bir şey güzel değil dışarıyı izlemekte güzel ama uyuyamamak uzun yolculukta işkence gibi birde benim midem bulanır uzun süre otobüste kalırsam, az daha önümdeki yolcuya kusacaktım valla ucuz atlattı😹
Evet çok kötü alışık değilim maalesef yolculuğa çok kötü bir durum 🥲
Yaaaaaa teşekkürler en iyi cevap seçtiğin için ☺️
Günaydınnn ☀️ ☀️ ☀️ 😀
Nasılsın bakalım bugün 😊☀️
Yaaaaaa kolay gelsin hep iyi ol 😊 💕 ben de iyiyim çok şükür sorduğun için teşekkür ederim 😊
Yaaaaaa rica ederim 😊 ✨
Asla üzülme olur mu 😊
İnşallah ☺️🌸
Molaların bende nostaljik bir etkisi var neden bilmiyorum. 🐣 Hediyelik eşyalar, yöresel yiyecek, içecekler alışveriş, molada içtiğin çayın, kahvenin bile tadı bambaşka. ✨
✨🙏
belediye otobüsleri genelde sarıyor en keyifli yanı en ön koltukta ön manzarayı izleyip dümdüz yolda trafiksiz kalabalık olmadan hızlı ve süratli bir şekilde giderken müzik dinlemek gerçekten çok keyifli
Otobüs yolculuğunun bence en keyifli tarafı dışarıyı izlemek! 🚍 Yan yana akıp giden manzaralar, sürekli değişen şehirler ve yollar tam bir terapi gibi geliyor. Hele bir de güzel bir müzik listesi yaptıysan tadından yenmez. 😌 Ama retarder sesi sevenlere de selamlar, o tatlı uğultunun da sevenleri çok! 😄 Peki, seninki hangisi?
Kesinlikle ya! O çayın ya da kahvenin keyfi başka. İkram candır! ☕😄
Cevap
15Cevap
Uçak tercih ediyorum pek keyifli yanı yok bana göre
Tabi 😅
Gece yarısı molada sıcak çay, börek alıp dışarıdaki masada yüzüne rüzgar vururken yemek yemek. Sonrasında kalan dakikalarda o soğuk havada yürümek
Yataklı otobüsler Türkiye'ye gelene kadar otobüs yolculuğu hiç benlik değil 😊
Dışarıyı izlemek müzik molalar arada kahve ikramda güzel olur 😍
Hiçbir keyifli yanı yok nefret ederim yolculuktan en son otobüse 8 sene önce bindim
ikramlar elbetteee :D :D
ikram zamanını sabırsızlıkla bekliyorum :D :D
Varacagim yere saatinde ulasmak geç kalmayı oyalanmayı sevmem
Gece 2 çeyrekte afyonda dinlenme tesisinde ayazda it gibi titreyerek sigara içmek
Değişik bir şehirden geçerken orayı izlemek. Gece uyumak tabi
Yolculuğun kendisi benim için keyiflidir zaten, bi sebep aramama gerek yok
Hiç keyifli bir yanı yok, her yerde duruyor, ortam elli altı kokuyor bir de her yerin tutuluyor
Uyumak ya hdjfk ama yağmur+müzik+yolculuk
Ayak kokusu ve velet zırlaması.
Otobüs yolculuğunu keyifli bulan var mı cidden yahu?
Multimedya ekranı olması başka keyifli yani yok 😅
Overthink saatim
Yolculuk sonunda başka bir yerde olmak molalar 😂
Dışarı izlemek en güzeli
Ağlamayan bebek, çocuk
En önde isen yolu izlemek
Uzun zaman oldu otobüsle gitmeyeli
Dışarıyı izlemek güzel
Retarder sesi
Molalar bence
Mola vermek bence
Mola verilmesi