Şehirler arası yolculuklarda en sevdiğiniz durum nedir, neyi çok seversiniz?
edit: gece müzik dinlerken camlardan dışardaki şehir ışıkları izlemek
Şehirler arası yolculuklarda en sevdiğiniz durum nedir, neyi çok seversiniz?
edit: gece müzik dinlerken camlardan dışardaki şehir ışıkları izlemek
Müzik dinleyip dışardaki manzarayı izlemek fotoğrafını çekmek
Benimde öyle kesinlikle.
Cevap
18Cevap
Benim en sevdiğim olay tabi ki de şarkı dinlemek.. film dizi izlemek. ya da oyun oynamak hiç olmadı arkadaşım varsa onunla konuşmak.. ama fark etmiyor geceleri yolculuk yapmayı daha çok severim.. bir de sabaha karşı rüzgar ve serin hava varken yolu izleyerek kahve içmek de çok güzeldir benim için.
Yalan yok muavinin kek dağıtması... boyle istemiyormus gibi o tarafa bakmazsin gelince de aaa kek mi neyse aliyim havalari ha o iste😂
Dinlenme tesislerinde birşeyler içmeyi çok seviyorum
Bayılırım otobüs yolculuğuna ya... Araç kullanma derdi yok bi kere bu süper bişey :D Kimseye sinirlenip sövmek zorunda değiliz. Valla ben film izliyorum. hele gece yolculuğunda korku filmi çok iyi gidiyo
Öncelikle yalnız olmam lazım kafamı mutlaka o cama dayamam lazım müzik evet olmalı bu kadar ya olaysız olur zaten otobüs yolculukları
Abim okey oynamayı öğretmişti okey oynuyorum birde abim oyunda aktifse karşılıklı oynuyoruz çok güzel oluyo hiç sıkılmıyorum yolculuklarda
Babaannemin vefat ettiği gece de arabayla giderken kulağıma kulaklığımı takmıştım ablamın ağlamasını duymayayım diye. Ne zaman gece yolculuk yapsam o aklıma gelir. Mekanı cennet olsun❤️
Hemen yanimdaki teyze amcalarla çocuklarla iletişimim olur bağ kurarım sonra ayrılırken uzuluruz
Kimseyle muhattap olmadan müzik dinlemek, karanlığı izlemek.
Uzun yıllardır otobüs yolculuğu yapmadım, sanırım yine müzik dinlemek olurdu.
Arkada kimse olmayacak yatır koltuğu tak kulaklığı hafif uyku hafif uyanıklık
Otobüsün en arkası ve yazın otobüsün dondurma zulasını patlatmak
Cam kenarı , kulakta müzik yolu izliyorsun hafif mayisiklik derin hayaller uzun bir soluk belki elde bir kahve
Kafamı cama yaslarken böyle tiklatmasi serin rüzgar
Cam kenarına oturup müzik dinlemek bu arada beni hatırladın mı?
Kulağında kulaklıkla müzik dinlerken cama bakma, bjde servis aracını görmemiş gibi yapmak 😅
Hiç bir şekilde sevmiyorum yaa nefret ediyorum hatta
Camı açık serinlik gelirken yolculuk yapmak hafif esint seviyorum birde sevdiği
Hiçbir şeyi sevmem , saatlerce o koltuğa yapışıyoruz , uyuyosun boynun ağrıyor, önündeki koltuğu sana doğru itip duruyorlar tam krizlik
Ne alaka
E napalimm benim gittiğim şehirlerarası yere uçak direkt yok , aktarma da çok pahalı geliyor , mecburi otobüse kaliyoruz
Uzaklara dalmak olabilir
En İyi Cevap