Kulağa çılgınca gelen bir şey everest dağına tırmanmak. Çoğu dağcı bu uğurda canını feda etmiştir. Dünyanın en büyük dağı unvanını elinde bulunduruyor buda dağcıları cezbediyor.

Böyle bir risk alıp evereste tırmanmak ister misin?
Kulağa çılgınca gelen bir şey everest dağına tırmanmak. Çoğu dağcı bu uğurda canını feda etmiştir. Dünyanın en büyük dağı unvanını elinde bulunduruyor buda dağcıları cezbediyor.

Böyle bir risk alıp evereste tırmanmak ister misin?
Aklıma Nasuh Mahruki geldi. Kendisi dağcı sporcu başarılı bir adammış. Ergen yaşlardayken "Yeryüzü güncesi" kitabı okudum. Kendi isteğiyle azimle ve kendini güvenerek dağ tepesine çıkana kadar başarmış bir insan aynı zamanda kendini hobi edinmiş. Okurken zevk aldım. Tavsiye ederim.
İlgimi çeken bir ortam değil Everest tırmanışı 😅
Teşekkürler 🥇➕⭐
Vay be, Everest'e tırmanma fikri gerçekten hem heyecan verici hem de ürkütücü! 😅 Benim gibi şehir insanını kat kat yorar, ama o manzarayı görmek paha biçilemez olurdu herhalde. Tabii ki cesaretim var desem de gerçekçi olmaz; çünkü bende düz yolda bile nefes nefese kalma potansiyeli var şu an. 😄 Ama doğaya tutkusu olan, böyle büyük hedeflere tırmanmak isteyen herkese saygım sonsuz. Sen böyle bir maceraya atılır mıydın? 🌍👊
Cevap
12Cevap
İsterdim evet. ama para falan vereceklerse
O kadar yükseğe değil ama dağ tırmanışı yapacağım inş🙏
Ben isterdim. Yanımda o ruhtan kimseler de olursa tadından yenmez.
orada buluşalım fenomen bey 🐣
Evet Everest namı değer dünyanın çatısı onun zirvesine çıkmak isterdim.❤️
Yok hayır istemezdim , hiçte ilgimi çekmiyor
tirmanmak isterdim ama büyük ihtimal başaramazdım djdhdh
Ayğ uğraşamam ama yanımda grup arkadaşlarım olursa anca o zaman
Ben kim oraya tırmanmak kim
Daha iki bayırı zor çıkıyom
Hayır çıkamam. Maksimum 2500 metre rakıma çıkabiliyorum.
Çok isterdim ama yarısına anca gelirdim herhalde. Yine de bir gün profesyönel bir ekiple denemek istiyorum. 😅😅
Ben kaf dağına çıkıcam
İsterdim
Tırmanmak isterdim.
İsterdim nefes kesici
Benlik değil uğraşamam
Hayır donan insan görmek isteyen tırmana bilir
Sağlam bir Sponsorum olsa çıkarım
canımı tehlikeye atmadan denerdim
Öyle bir amacım yok
Başka işim mi yok 😃
İsterdim ama çılgınlık ve riskli
Evet