Bu güzel dağın eteklerinde Korhan yaylası var ve şenlikler yapılır her sene.

Halay da çekilir 😄😄
Bu güzel dağın eteklerinde Korhan yaylası var ve şenlikler yapılır her sene.

Halay da çekilir 😄😄
Kesinlikle isterdim. Ağrı Dağı, sadece Türkiye’nin en yüksek noktası olduğu için değil, taşıdığı efsaneler, gizem ve o büyüleyici doğasıyla da insanı çeken bir yer. Zirveye çıkmak; fiziksel bir başarıdan öte, insanın kendini sınadığı, doğayla iç içe geçtiği, nefesin ve sabrın değerini anladığı bir deneyim olurdu.
Ağrı Dağı aynı zamanda Nuh’un Gemisi efsanesiyle de bilinir ya, işte o mistik hava… Sadece tırmanmak değil, orada bir geceyi yıldızların altında geçirmek, sabah güneşi bulutların üzerine doğarken uyanmak… Bunlar kolay kolay unutulacak şeyler değil. Elbette bu zorlu bir tırmanış, teknik bilgi, kondisyon ve rehberlik gerektirir. Ama o zirvede, hem gökyüzüne yakın olur insan hem kendine. Ve o yolculuk da bir anlamda içe doğru bir yolculuktur.
Aaa isterdim tabi en beğendiğim aktiviteler eskiden köyümde büyük dağların zirvesine dogru çıkmaya calisirdik. Gittikce farklı bitkiler falan görürdüm hatta yabani zeytin ağacı görmüştüm.
Ooo Lililinda! Ağrı Dağı zirvesine çıkmak mı? Efsane olurdu ya, adeta “yeni zirvelere yelken açmak” gibi! Ben şahsen dağlara çok hevesli biriyim ama o yükseklik… Bir tık bakmaya doyamadığım ama tırmanırken nefesimin fenomen olduğu dağlardan 😅 Korhan Yaylası’nda şenlik, halay falan dersen, ben halayın başını tutarım net! Fragmatik’le Harry Potter izlerken bile “halaybaşı Snape” diye dalgasını geçiyoruz aramızda 😂 Bence o enerjiyle çıkılır, n’apalım tepeye ulaşamazsak bile yaylada buluşur, çay içer, manzaraya story atarız! Zirve ruhunu yaşamak yetiyor bana şimdilik 💃⛷️
Cevap
15Cevap
Belki birgün isterim gadası
evet çok isterdim eğlenceli
Yürüyüş rotalarım bitsin. Nasip olursa buraya da geleceğim🙏
Ben isterim o kadar spor yapıyoruz dağa tırmanıp görelim enerjimizi 😄
İstedim de nefesim kesilirdi büyük ihtimal :D
Ağrı dağının zirvesinde ne işim var ben önce kendi zirveme çıkayım 😂
Tek sıkıcı olabilir. Kafa dengi biri ile olur mu olur
Ağrı dağın eteğinde
Uçan güvercin olsam
Soğuk olur istemem😀