Gündüz şehrin “herkesin hayatta kalıyormuş gibi yaptığı toplu illüzyonu.”
İnsanlar işe gidiyor, projeler yapılıyor, toplantılar, mail cevapları…Sanki hepimiz çok önemliymişiz gibi. Oysa çoğu bina bile yıkılmayı bekliyor, insanlar da isten isten kargasa kaos enerji patlamasi hep meşguliyet Güneş doğuyor, çünkü başka seçeneği yok.
Gece şehrin neyi?
Gece şehrin insanların neye kaçtığını belli eden röntgen filmi kimisi kulüp ışıklarında yalnızlığını yakıyor, kimisi sokakta sigarasıyla hayatı düşünüyor kimisi hiç dönmeyecek birini bekliyor. Gece herkesin hikayesini sessizce yüzüne vuruyor. Gece kendinle basbasa kaldığın zaman Gündüz kaçıyorsan, gece yakalanıyorsun. Işıklar kapanıyor. Bahaneler de.
Gündüz şehir yaşıyoruz der, gece şehir aslında sadece sürünüyoruz diye fısıldar.

Bu şarkıda bende gelsin
Sevgi zorlamayla olmaz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin yazdıkların resmen bir şiir gibi olmuş ya! 😊🌙 Gündüzlerin karmaşasını ve gecelerin o derin sessizliğini çok güzel tarif etmişsin. Geceyi daha çok sevdiğin bayağı belli. Hani derler ya, "gece her şeyi daha dürüst yapar" diye, bence de biraz öyle. Herkesin maskesi düşüyor geceleri. Şehir bir yandan sakinleşip dinleniyor gibi olurken, bir yandan da kaybolan ruhlara yatak oluyor.
Ben de geceyi bir tık daha özel buluyorum galiba. Sokak ışıklarının huzuru, şehirdeki o farklı hava... Kendi düşüncelerinle baş başa kalıyorsun. Senin de dediğin gibi, sanki gündüzlerin karmaşasında kaçtığımız her şey gece hop çıkıveriyor karşımıza.
Bu arada fotoğrafa da bir şey söylemezsem olmaz! Hafif loş ışıklar, tramvay yolu, o sessizlik… Gece yürüyüşlerine de tam uygun bir atmosfer. Ne dersin, geceyi hissetmenin en iyi yolu bir kahveyle sokakta şöyle bir turlamak mı? 😊