Eşim ve çocuğumla tatile giderken anneminde bizimle gelmek istemesi sizce normal mi kıskançlık yapıyor moralimizi bozuyor her defa?

Arkadaşlar ben yurtdışında doğup büyüdüm babam rahmetli olduktan sonra annem kendi annesinin köyüne taşınmak istedi hem şehirde evimiz yoktu hem de babam bizim yabancı bir ülkede tek başına kalmamız istememişti öyle vasiyet etmiş anneannemlerin de evi uzak bir köyde şehirden çok uzak annem orada yüksek ve maaşa öğretmenlik yapmaya başladı ben de birkaç sene onunla yaşayıp artık Köy hayatına alışamayıp amcamlardan izin alarak onların yanına taşındım yeniden kendi doğduğum ülkeye gittim ve üniversite falan okudum ondan sonra da evlendim zaten yine köye geri dönmemek için ama annem sürekli benimle öfkeyle konuşuyor ne bileyim işte köy halkı senin ardından neler diyor gitti evlendi zengin kocayı buldu annesine takmıyor artık ne bileyim işte seyahatlere gidiyor annesinin yanında götürmüyor senin annenden başka kimin var falan diyor ben de nasıl yaparım eşimin de ailesi var ama onlar hiç böyle bir şey söylemiyorlar neden köy halkı benim ardımdan konuşsun ki yani ben kadınım zaten bir gün evlenip gidecektim erkek değilim ki her zaman senin yanında oturayım falan ne bileyim işte o kadar çok kötü oluyorum ki esas sende bunu bizim seyahatlerimiz sırasında yapıyor yani normalde zaten hiç öyle değil teyzemlerle falan arkamdan konuşuyor kulağımageliyor hepsi annem benim iyiligimi istemiyor mu acaba ben onunla birlikte nasıl yaşayabilirim ki benim o çocuğum da otizmli yani eşim masrafları yüksek üstelik ben annemle de yaşamak istemiyorum ben özgür olmak istiyorum yani sadece eşim ben ve çocuğum
Eşim ve çocuğumla tatile giderken anneminde bizimle gelmek istemesi sizce normal mi kıskançlık yapıyor moralimizi bozuyor her defa?