Ankara mı İzmir mi?

Sizce Ankara mı daha güzel yoksa İzmir mi? Bence Ankara . Çünkü bana göre İzmir Türkiye'nin en büyük köyü. Her yer gecekondu, şehir kokuyor, binalar dökülüyor. Kıytırık ve pis bir denizi ve efes antik kenti harici şehirde hiçbir şey yok. Ayrıca Ankara İzmir'den daha büyük ve daha gelişmiş bir şehir. Ankara ülkemizin başkenti ve en büyük ikinci şehri. Kızılay'da, Bahçeli 7. Cadde'de, Ulus'ta, Tunalı'da, Bestekar Sokak'ta dolaşmanın, alışveriş yapmanın, yemek yemenin, Aspava'ya gitmenin, pavyonda takılmanın, birsürü müzenin özellikle de Anıtkabir'in keyfini hiçbir Türk şehri veremez. Ankara 'ya Türkiye'de rakip olabilecek tek şehir var o da tahmin edebileceğiniz gibi İstanbul. Onun haricinde diğer bütün Türk şehirleri Ankara 'nın yanında köy gibi kalıyor. Hatta aşırı trafik, kötü semtler, mülteciler gibi sorunlardan dolayı Ankara İstanbul'dan da önce ben de. Ben şahsen Fikirtepe, Bağcılar, Esenyurt, Tarlabaşı, Şirinevler gibi rezil semtlerde yaşamaktansa Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi olan Çankaya'da yaşamayı tercih ederim.

Ankara mı İzmir mi?