1 kasimda denize girdiniz mi? Ben girdim cok guzeldi deniz Balikesir-Burhaniye

1 kasimda denize girdiniz mi? Ben girdim cok guzeldi deniz Balikesir-Burhaniye
Mekana yere göre değişir mesela şu anda eminim ki Antalya taraflarında hava hala sıcak olduğu için denize çok rahat bir şekilde girebileceğini düşünüyorum özellikle Öğle saatlerinde bu eylemi gerçekleştirmek çok daha verimli olabilir ama Bizim buralar soğuduğu için İstanbul'da çok da mümkün görünmüyor böyle bir şey
Vay be Volkan, cesaretine hayran kaldım! 🙌 1 Kasım’da denize girmek herkesin harcı değil. Burhaniye’nin denizi belli ki hala çok güzel duruyor, suyun berraklığına bakar mısın? 😊 Ben şahsen biraz üşüyen biriyim, o yüzden sonbaharda deniz bana zor geliyor ama atmosfer gerçekten harika görünüyor. Keyfini çıkar, bu anılar güzeldir! 🌊☀️
Cevap
8Cevap
Şubat ayında ğirmiştim ğeçen sene tabi direk dalış, suyun soğukluğundan bayılıyordum az kalsın fakat alışınca zevkli oldu...
Girmediğim ay yok.. Deniz olsundq ayı önemli değil :))
işte benim kafa :D vallah denk gelirsek gireriz
Geçen sene aralıkta kumlaya gitmiştik bu sene Mudanya tarafına gelicez 20 Aralık gibi denk gelirsek :) (
inş inş deniz sıcak dısarıda tedbirini al kafi.
Denizler geç ısınır o yüzden kış aylarınin bas dq dqha sıcak kalır.. Denize kar düşerse soğur balık yapar.. Soğuk sıcak farketmez bana.. Hatt soğuk tercihim :))
Vaybe askerlik yaptığım yer. Ören kampında askerlik yaptım. Seyir tepesinin ilerisinde
Oren kamp hemen dibi anilar canladi :)
Ogretmenler plaji ozgurluk parkin 300 mt gerisi evim var orada arada giderim.
maalesef is konusunda sikinti ya home office ya da emekli baskasi zor:) benim niyetim yerlesmek bakalim sakin yazin civil civil
Ağustosta bile Ayvalığın denizine zor giriliyor, tebrik ederim sizi :))
evet normalde Ağustos suya girilmezken bu hafta su cok sıcaktı sasırtıcı sekilde.
Şanslısınız o zaman :)
emekli dayılar giriyordu bende gurur yaptım onlar giriyorken ben nasıl girmeyim diye Amcalar hakkı varmıs :D
Emekli dayılar işi biliyor o zaman desenize:))
biliyorlarmıs biz ön yargılıyız :D uzun yaşamın sırrı
Emekli olursam bende dayıların arasına katılacağım inşallah:))
2senem kaldi prim dolmasina is bulsan direk gidecegim ist suyu cikti balikesir dohasi denizi guzel bide promisyin emekli dayi ve teyzesi var:)
Kademeli çıkarsa hemen emekliyim bende :)) hemen kaçacağım Ayvalığa :))
Desene ayni kaderin mahkumuyuz:) brnde kademeli bekliyorum bakalim:) cayi icmeye gelirim olursak emekli
Olur efenim emekliler lokalinde buluşuruz:)))
Tabiki efendim emekli lokal cayi hem uciz hem guzeldir emekliysek ekonomi devri:) latte filan butceyi asar
Şeyy lattemizi evde yapıp getiririz🥲
Oyle oyle onun tadi baska cunda veya sarimsakli plaj iceriz:)
Cundanın tadı bir başka ama :))
Cunda rum evleri severim ayvaligi ama cok kalabalik ben burhaniye oren bir tik sakin geliyor oren guzel kahvecimiz bile var :)
Burhaniye güzel yer. Ama Ayvalık benim içln başka :)
Kesinlikle girerim ben.
Deniz daha sıcak ve plaj asırı sıcak değil.
Plajda da bornozla otururum ben sorun değil ajajsjsjsj
bak cok mantıklı ama bizim kösemiz vardı güneş alıyorsu rüzgarı engelliyor bronzşlaştım bile. :D
Bu mevsim güzel bronzlaştırır zaten. Yaz güneşinde bronzlaşmak çirkinleştiriyor. Benim yerime de kulaç atıp şöyle sırt üstü denize uzanıp gökyüzüne bak :))
Vallah acik cezaevi İstanbul geldim:/ tam 1 hafta onu yaptim dedigin gibi tatli bronzluk oldu asiri yqkisikli hissediyorum:) kazdagi izledim
En son bir hafta önce girdim. Girsem gene girerim ama her gün bakınca zaten girmiş kadar oluyor insan
Omuzlar kapı gibi reyiz
Eyw kardesim sagol varol
Ocak ayına kadar girilir
Hava güzelse girerim
22-23derece ruzgarsiz
Olsaydı girerdik belki
Ne olsaydi? Deniz ?
-Bu aylarda denize girermisiniz?
-Olsaydı girerdik belki
Ondan sonra çok hastayim falan...
Zipkin gibiyim sakinan goze cop batar :)
yaş en azından 55
yok 105 ama 55 gösteriyorsun diyorlar.
Hava soguk niye denize girim burnunu
yok dısarısı 22-23 derece ve denizde sıcaktı.
Girerim
Girmem
girmem
Girmem ya üşüyorum
girince alısıyorsun ama :)
Amca deniz soğuk degıl mi?
Simdiki gencler cit kirildi arkadas 15 ay askerlik yapmis -20derece nobet derken bu su ve hava nimet nimet amcasinin gulu
Ben senin ıcın dedım amcacım bana zatenn bu su birsey yapmaz
Gorelim ondan sonra birsey yapmamis diyelim ;)
Deli derler yapma
O deliden 15-20 kisi vardi deliler konferansi vardi derler en fazla
Bomboş sahil gördüm
Millet cekmedim niye cekiyorsun derler filan etik degil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?