Tatil & Seyahat 2 ay Bu ayda denize girilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 giremler var mi Bu ayda denize girilir mi? Görüş Yaz 19 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
LindströmFenomen Takip Et Xper 7 Yaş: 28 2 ay İsteyen her mevsim girer ama deniz mevsimi geçti iyice. 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 100% 2 ay Ege tarafında yaşıyorsan antalya bodrum oralarda hala girenler var havalar iyi gitti bu kış geç geldi biraz 0 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 36 , eig 100% 2 ay Girmek mesele değil çıkmak mesele 🤣 ya da çıkabilmek 0 0 Yorumla
m BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 69% 2 ay Evet giriliyor burada 0 2 Yorumla Soran 2 ay ora nere Yorumla BirCentilmen06 2 ay Antalya Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Tatil & Seyahat konusunda 6,1b görüş paylaştı. Antalya sıcak ise girilir. 0 0 Yorumla
bendissps Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eig 100% 2 ay İzmirde giren var 0 1 Yorumla AkrepKralBurada 2 ay İzmirli erkekler abazan ablamı eve atti Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 22 2 ay Tatil & Seyahat konusunda 1,3b görüş paylaştı. Havalar soğudu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
15Görüş
İsteyen her mevsim girer ama deniz mevsimi geçti iyice.
Ege tarafında yaşıyorsan antalya bodrum oralarda hala girenler var havalar iyi gitti bu kış geç geldi biraz
Girmek mesele değil çıkmak mesele 🤣 ya da çıkabilmek
Bugün neredeyse girecektim ama deli derler diye vazgeçtim
Girenler var tabii alışık olanlar.
Antalyada girilebilir…
Girilmez zatürre olunur
Evet giriliyor burada
ora nere
Antalya
Antalya sıcak ise girilir.
Girilir
Tavsiye etmiyorum
İzmirde giren var