Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hangi şehirden veya bölgeden yola çıkmayı planladığını netleştirirsen daha uygun öneriler yapabilirim. Ama genel olarak, eğer kısa tatil düşünüyorsan deniz, doğa veya kültür rotaları arasında seçim yapabilirsin:
Ege ve Akdeniz kıyıları: Bodrum, Çeşme, Fethiye, Antalya gibi deniz ve güneş için ideal.
Doğa ve huzur: Abant, Sapanca, Uzungöl, Kaçkar Dağları gibi sessiz ve yeşil bölgeler.
Tarih ve kültür: Kapadokya, Safranbolu, Bergama, Efes gibi şehirler.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Raif Efendi, biraz uzaklaşmak, kafayı dağıtmak mı istiyorsun? Hava serin, sonbahar yapraklarıyla bir yere gitmeyi düşlemek bence tam vibes! 😊
Eğer huzurlu bir yerlere kaçmak istiyorsan Sapanca ya da Abant çok tatlı olur. Hafif serin göl kenarında oturup bir şeyler içmek, üstüne kahvaltı falan şahane gider. “Yok, suyun sesine değil de Ege’nin sakin bağ evlerine gitmek istiyorum” dersen Seferihisar veya Şirince tam senlik. 🍷
Ama biraz daha macera kafasındaysan Fethiye gibi yerlerde trekking, yamaç paraşütü falan da nefes aldırır. Hadi, senin tarzın hangisi? 😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)10 ayReddit
1179 Yorumla- 10 ay
Sende gel
Cevap sahibi10 ayArada giriyorum
- 10 ay
Tamam o zaman
Cevap sahibi10 ayKüçükprens olabilir misin
- 10 ay
Kimin sorduğuna bağlı olma ihtimalim var ;) Olabilirmiyim dersiniz?
Cevap sahibi10 ayYorumların birisi hatirlatti
Cevap sahibi10 ayVe profil ismi
Kürk mantolu madonnadan- 10 ay
İnsan ancak yüreğiyle doğruyu görür. Asıl olan göze görünmez. Bunca insan içinde küçük prensi görmeyi nasıl başardınız?
- 10 ay
Bir zamanlar en güzel hatılar da olan birisi olabilirmisiniz sizde?
Cevap sahibi10 ayProfil adı
fotoğraf
kullandığın kelimeler
- 10 ay
Tahmin ettiğim kişimisiniz acaba?
Cevap sahibi10 ayHayır degilim
- 10 ay
Kimsiniz peki tahmin edemediğim kişi :) ?
Cevap sahibi10 ayÖylesine biri
- 10 ay
Bence hiç öylesine birisi gibi değilsin isminin baş harfi nedir?
Cevap sahibi10 ayM
- 10 ay
Siz benim ismimi biliyormusunuz?
Cevap sahibi10 ayEvet
- 10 ay
Sadece M harfinden başka bilgi almadan bulamadım sizi buradan çok fazla konuşmadığımızı düşünüyorum benim ismim nedir?
Cevap sahibi10 ayO.
Cevap sahibi10 ayİsmimin baş harfi adımın önemi yok
Farkettim yazdım- 10 ay
Üzüldüm şu an M harfinden tanıyamadığım için Merve diye birisi vardı yurt dışında yaşayan onunla çok kısa konuşmuştuk o kişi değilsinizdir sanırım buradan toplamda bile çok az kişi ile konuşmuşumdur hatırlayamamam ilginç kendinizi hatırlatırmısınız biraz?
Cevap sahibi10 ayGerek yok bence iyi olmana sevindim
- 10 ay
Hatırında kaldığım birisini hatırlayamamak üzer beni önemi olmaz olur mu çok özür dilerim kendi adıma hatırlatırmısınız kendinizi lütfen
Cevap sahibi10 ayTahmin ettiğin baş harfi merak ettim
- 10 ay
1 sene kadar önce başka bir soruda yoruma hala oyun oynuyormusunuz hala yalnızsın beni tanıyorsun falan yazan kişi olabilirmisiniz?
Cevap sahibi10 ayYok ilk kez yazdim
- 10 ay
Ben açıkçası isminizin M ile başlamadığını düşünüyorum
Cevap sahibi10 ayNeden
- 10 ay
Ben bu siteye çok uzun zamandır üyeyim her ne kadar sık kullanmasam bile çok az kişi ile konuşmuşumdur isminiz M ile başlasa hatırlardım bence konuştuğumun insanları genelde unutmam neden gerçek isminizi söylemiyorsunuz?
Cevap sahibi10 ayKim olduğumu dusunuyorsun
Cevap sahibi10 ayDüşündüğün kişinin baş harfi ne
Cevap sahibi10 ayRaif efendiyi seviyor musun
- 10 ay
İnsan neden tanıdığı birisi ile gizlenerek konuşur ki ben ne yapmış olabilirim size kim olduğunuzu söylediğiniz de bende doğru tahmin edip etmediğimi söyleyebilirim ancak ;)
Cevap sahibi10 ayHaklısın
Cevap sahibi10 ayİyi aksamlar
- 10 ay
Raif efendi yıkık birşeylere geç kalmış bir adam yaşayabileceği şeyleri erteleyip yaşayamamış.
Cevap sahibi10 ayUmarım yasarsin
Cevap sahibi10 ayOna benzemiyorsun
- 10 ay
Neden bu gizem kim olursan ol benim kimseye karşı bir kırgınlığım kalmadı rahat olabilirsin
Cevap sahibi10 ayGizem değil hep boyleydim
- 10 ay
Geçmişte bende sizi kırmış olabilirim hayat kırgınları uzatacak kadar uzun değil size barış çubuğu uzatıyorum beyaz bayrak sallıyorum :)
Cevap sahibi10 ayAynı cumleyi söylüyorum raif beye benzemiyorsun
Cevap sahibi10 ayTahmin ettiğin kişi değilim
cunku aramızda kırgınlık omadi- 10 ay
Ben sizin kim olduğunuzu bilebilmek için yıldızlara mı bakayım fallara mı inanayım ne yapayım? siz söyleseniz sanki daha kolay bir yol olur :D
- 10 ay
Kim olduğunu senin söylemeni bekliyorum halen :)
Cevap sahibi10 ayHayir
- 10 ay
Bu yaptığınız çok ayıp karışınızdaki kişiye
Cevap sahibi10 ayÖzür dilerim
Söylemek istemiyorum önemi yok
Cevap sahibi10 aySiteyi de kullanmiyorum en son 8 ay önce girmişim
Cevap sahibi10 ayDenk geldi bugünde öylesine girdim tesadüf oldu
- 10 ay
Sizin için önemi olan bir şey bir başkası için önemi olabilir lütfen kim olduğunuzu söylermisiniz bende tahmin ettiğim kişi olup olmadığınızı söyleyeceğim size zaten gizlisiniz merak etmeyin sizi bulup rahatsız edecek değilim.
- 10 ay
Birisi size bir yerden mesaj atsa hakkınızda birşeyler söylese ama kim olduğunu söylemese ne hissedersiniz? ve bu kişiye tahmin ettiğim kişi şu sen o kişimisin diye sorarmısınız isim vererek?
- 10 ay
Sağlıklı iletişim sohbet çok zor değildir. Merhaba , ben Onur sizin ismisiniz nedir?
- 10 ay
Hadi yeniden tanışalım kısa bir sohbet edelim zaten gizlisiniz soruya yorum attınız biraz cesur olun isminizi söyledikten sonra siz istediğiniz sorulara samimi cevaplar vereceğim.
- 10 ay
Bu tesadüf sence nasıl bir tesadüf ne hissettirdi iyi kötü?
- 10 ay
şu an yapmam gereken bir işim var sizin için erteledim bu gizemi sonlandırmanızı bekliyorum.
Cevap sahibi10 ayİsmim Merve
Cevap sahibi10 aySiteden cikiyorum, umarım güzel bir hayata sahip olursun
- 10 ay
Bu yaptığın çok ayıp ben size bir yerden gizli olarak kim olduğumu söylemeden hakkında birşeyler söylesem ne hissederdin? ismin Merve değil kaçmak hiç birşeyi çözmek belliki konuşmak söylemek istediğin birşeyler var rahat ol derin bir nefes al bak yapmam gereken bir iş vardı iptal ettim dinliyorum seni
Cevap sahibi10 ayİsmim Merve ister inan ister inanma.
Cevap sahibi10 ayMerakima yenik düştüm bu kadar ısrar edeceğini bilsem sormazdim
- 10 ay
Güzel bir hayata sahip olmamı umuyorsan önce bu gün bu gizemi bitirmek ile başlayabilirsin pişman olacağına söz veriyorum kim olduğunu sen söyle ben tahmin ediyorum zaten
Cevap sahibi10 ayMerve
Cevap sahibi10 ayMervee
- 10 ay
Hayatımda çok şey değişti bende anlatmak isterim burada saçma sapan yorumlar yapıyorum onları cidiye alma anatmak için kim olduğunu bilmem gerek
- 10 ay
Tamam hadi Merve olsun seni kırmayım biz seninle ne konuştuk ne zaman konuştuk bana hatırlatırmısın Merve?
Cevap sahibi10 ayKim olduğumu soyledim
Cevap sahibi10 ayUmarım bundan sonra güzel bir ailen, kızın olur
- 10 ay
Bu sitede çok az kişi ile konuştum ben ve insanları hatırlarım Merve diye yurt dışında yaşayan yaşı küçük birisi ile çok kısa konuştum ve o kişi olmadığına eminim başka da Merve olmadığına göre değilsin zaten o kişi olsan gizlenip yazmanı gerektiren de bir durum olmazdı.
- 10 ay
Benim için iyi dileklerde bulunabiliyorsun ama kim olduğunu neden kendin söylemiyorsun? birisine sana bu şekilde yazsa seni tanısa ve kim olduğunu söylemese ne hissederdin?
Cevap sahibi10 ayIsrar etmezdim
- 10 ay
Israr ediyorum sende azıcık hatırım varsa kim olduğunu sen söyle gizliden çık da demiyorum kim olduğunu senden duymak istiyorum
Cevap sahibi10 ayDaha önce soyledim
- 10 ay
Benimde tanıdık birisi ile kısa bir sohbete ihtiyacım var anlatmak istediğim şeyler ama hayatımda çok şey değişti kim olduğunu söylemen gerek sağlıklı iletişim kurabilmemiz için :)
Cevap sahibi10 ayTanıdık olmasakta dinlerim
Cevap sahibi10 ayAnne baban hayatta mi
- 10 ay
Ben seni tanıyorum sende beni tanıyorsun bu gizemi bitir lütfen ondan sonra bende tüm sorularına samimiyetle cevap vereceğim.
Cevap sahibi10 ayMerve diye birini hatirlamadiysan tanismiyoruz
- 10 ay
Hangi Merve ne zaman konuştuk seninle kusura bakma ben hatırlayamadım sen hatırlat kendini
Cevap sahibi10 ayHatırlamayana hatırlatmak istemiyorum.
- 10 ay
Keşke insanlar bu kadar yorucu olmasalar zaten zor bir dönemden geçiyorum.
- 10 ay
Tanıdık birisinden dostça bir mesaj her zaman çok değerlidir benim için ama kim olduğunu gizlemeden
- 10 ay
Bana tek bir soru sorma hakkın olsa ne sorardın?
Cevap sahibi10 ayMutlu musun
- 10 ay
Mutlu değilim. Sen?
Cevap sahibi10 ayDegisiyor
- 10 ay
Evlimisin?
Cevap sahibi10 ayHayir evlenmedim
- 10 ay
Sen iyi bir insansın
Cevap sahibi10 ayKötü degilim
- 10 ay
İyi birisin başka birisini düşünüyorsun nasıl olduğunu anne babasının nasıl olduğunu soruyorsun sen iyi birisin
- 10 ay
Kaç yaşındasın?
Cevap sahibi10 ay34
- 10 ay
İstanbul da yaşıyorsun
Cevap sahibi10 ayHayir İstanbul'da yasamiyorum
- 10 ay
Nerede yaşıyorsun?
Cevap sahibi10 ayEskisehir
- 10 ay
Biz seninle konuştuğumuz zamanda mı Eskişehir de yaşıyordun?
Cevap sahibi10 ayKısa bir süre İstanbul'da yasadim
- 10 ay
Biz konuştuğumuzda neredeydin?
Cevap sahibi10 ayEskişehir
- 10 ay
Ne zaman konuşmuştuk peki seninle en son ve neden konuşmamız bitmişti
Cevap sahibi10 ayTarihi hatırlamıyorum 2022 olabilir
- 10 ay
İyi birisine benziyorsun konuşmamız neden bitmişti seninle
Cevap sahibi10 aySiteyi silmistim
- 10 ay
Hıımm anladım.
Cevap sahibi10 ayBeni kim sandin
- 10 ay
Halen sanıyorum.
- 10 ay
Sanmak insanı ziyan eder bilmek rahatlatır.
Cevap sahibi10 ayIsrar etmemek en guzeli
- 10 ay
Kim olduğunu söylesen sana anlatmak istediğim şeyler vardı tanıdık birine anlatmak istediğim çok şey var beni bilen anlayan
Cevap sahibi10 aySöyledim, başka söyleyecek bir şey yok
Cevap sahibi10 ayDinlerim
- 10 ay
Seninde şu an benim hakkımda bilmediğin ama sandığın birşeyler yok mu?
Cevap sahibi10 ayHayır eminim
Cevap sahibi10 ayBir yabanciya anlatmak istersen dinlerim
Cevap sahibi10 ayYorum yapmam, eleştirmen sadece dinlerim
- 10 ay
Neyden eminsin mesela?
Cevap sahibi10 ayVar bir seyler
- 10 ay
Emin değilsin merak ettiğin çok şey var sen de sadece sanıyorsun sanmak insanı yıpratır.
Cevap sahibi10 ayYarın iş var
Ben cikiyorum
Cevap sahibi10 ayAnlatmak istersen dinlerim
- 10 ay
Peki iyi uykular tatlı rüyalar yazarsan anlatırım.
Cevap sahibi10 ayEyvallah
- 10 ay
Mesajdan yaz ama
Cevap sahibi10 ayMesaj kısmını kullanmiyorum
- 10 ay
Nasıl iletişim kuracağız o zaman :D
Cevap sahibi10 ayKurmayacagiz
- 10 ay
İyi bakalım öyle olsun
Cevap sahibi10 aySiteyi aktif kullanmıyorum
hatta neredeyse kullanmıyorum desem yalan olmaz- 10 ay
Doğrudur
Cevap sahibi10 ayAnlatmak istersen burdan dinleyebilirim
- 10 ay
Tanıdığım birine anlatmak istediğim şeyler var tanımadığım birisine attığımda kelimeler boşa gitmiş gibi hissediyorum teşekkürler.
Cevap sahibi10 ayİyi geceler
- 10 ay
Teşekkürler sizede bir şey anlatmak veya sormak istediğinizde kendinizi tanıtarak başlarsanız istediğiniz cevapları alırsınız.
- 10 ay
eee anlat?
Cevap sahibi10 ayNeden bu kadar duygusalsiniz
- 9 ay
Aşığım sana olamaz mı?
Cevap sahibi9 ayTanimadiginiz birine asiksaniz durum vahim
- 9 ay
Tanışıyoruz ki ne çabuk unuttunuz beni
Cevap sahibi9 ayAd bilmek tanışmak olmuyor
Cevap sahibi9 ayCanınız sıkılıyor gibi
- 9 ay
Peki ben senin adını öğrenmek için yıldızlara mı bakayım fallara mı inanayım söyle ne yapıyım
Cevap sahibi9 aySoyledim adım rana
- 9 ay
Bence sen doğru söylemiyorsun gerçekler canda acıtsa en güzel yalanlardan daha değerlidir.
Cevap sahibi9 ayKimsin nesin bilmiyorum
Cevap sahibi9 ayYorumların dikkatimi daha önce çeken birine benzyordu o yorumlarda ismini gordum
Cevap sahibi9 aySizinle hiç komismadik
Cevap sahibi9 ayCanı sıkılan kafasını dağıtmaya çalışan biriyim
Cevap sahibi9 ayO kadar
- 9 ay
Yalan söylemeye devam ediyorsun yalan iyi bir şey değil
- 9 ay
Nedir canınızı sıkan?
Cevap sahibi9 ayİşle alakalı sıkıntım var
- 9 ay
Ne iş yapıyorsunuz?
Cevap sahibi9 ayAnaokulunda calisiyorum
- 9 ay
Ne güzelmiş çocuklar ile iç içe canınızı sıkan nedir?
Cevap sahibi9 ayBeraber çalıştığımız öğretmen arkadaşımızın çocuklara agresif tavirlari
- 9 ay
Zor bir durum dışarıdan fikir vermek kolaydır ama içinde olan bir ne yaşadığını o yüzden tavsiye vermeyim umarım en kısa zamanda bir şekilde çözülür bu sorun
Cevap sahibi9 ayTeşekkürler
Cevap sahibi9 aySiz ne iş yapiyorsunuz
- 9 ay
Kendi işim
- 9 ay
Kaç kardeşiniz var?
- 9 ay
İnsan çıkarken bir haber verir vedaa eder hiç beklemezdim senden görüşmeyeli çok değişmişsin
Cevap sahibi9 ayKardeşim yok
Cevap sahibi9 ayHala tanidik birisi oldugumu düşünüyorsun
Cevap sahibi9 ayO kişi kim bilmiyorum, ben değilim
uyuyakalmisim bugün şehir dışına cikicam
Cevap sahibi9 ayUmarım o kişiyle karsilasirsin
Siteyi siliyorum umarım mutlu biri olursun- 9 ay
Birisi ile karşılaşma veya mutlu olma gibi bir derdim yok elimde olanlar ile yetinmeyi biliyorum kim olduğunun da bir önemi yok bu siteden birisi ile falan realde görüşmem işim olmaz
- 9 ay
Hoş gelmiş Raif beye benzemiyorsun falan diyor roman kitabında bir karekter kardeşim o öyle birisi gerçekte hiç olmamış bile niye hayali bir karektere benzeyecek değilim heralde zaten :D ço tuhaf bir kafada yaşıyorsun bacım bu yaptığında taciz bilgin olsun
- 9 ay
Düz en basit iletişim merhaba ben şu dersin bende tanıyor muyum hatırlıyor muyum söylerim buradan kimseye de bir kırgınlığım falan yok hatta kırdığım birileri vardır denk gelsem özür de dilerim karşındaki insana da saygısızlık kendini tanıtmadan birşeyler konuşmaya çalışmak bir daha bu şekilde mesaj atma bacım kendini tanıtarak başla yazacak olursan
- 9 ay
Şuraya kafamız dağılsın biraz diye giriyoruz gelip strese sokuyorsun amacın ne oda belli değil ne istiyorsun belli değil kimsin belli değil gelmiş taciz ediyorsun aynısının kendine yapıldığını düşün benimle ilgili merak ettiğin bir şey varsa kendini tanıtır cevabını alırsın.
- 9 ay
Sitedeki sevgililerine yakalanmamak için kendini gizlemeden yorum bile atamıyorsun :D bacımsu
- 9 ay
Mesajı da açtım işim vardı ama bekliyorum yazmanı sormak istediklerini oradan sor uzun zaman oldu
- 9 ay
Benimde sana sormak istediğim bir şey var bekliyorum.
- 9 ay
Bir şey söylemek istiyorsan, anlat, dinliyorum diyorum; susuyorsun.
Gelip gizli kullanıcı olarak bir şeyler yazıp duruyorsun.
Ne istediğini çözemedim. Belli ki insan gibi konuşarak bu sorunu çözemeyeceğiz seninle.
Bu hafta işlerim var, pazartesi ilk işim savcılığa suç duyurusunda bulunmak olacak.
İnsanları taciz etmenin suç olduğunu bu sayede anlarsın.
Ailen biraz üzülsün, eve mahkeme kağıtları gelince aklın başına gelir. - 9 ay
Özür dileyip böyle birşeyi neden yaptığını açıklarsan konu kapanır yoksa pazartesi savcılığa vereceğim hesabı silmen falan birşeyi değiştirmez açtığın ip mailden bulunur zaten düşün taşın kararını ver
Ekşiye git
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 958 cevap paylaştı. 00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayYanıma gelebilirsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler