Sizce nereye gitmeliyim?

Gebze'nin çarşısında kalıyoruz. bir iş nedeni ile. akşama doğru da. yani. en çok da akşama demeyelim. belli olmaz erken de biter. ama daha önce gezme deneyimim oldu ama. Kadıköy de dışında bir yere gitmedim. bir de karşı tarafa geçtim. oradaki çarşıları falan girdim başka 1 şey yapmadım İzmir 'deyken benim hayvanat bahçesi gitme fikrim vardı ama nasıl gidilir, nasıl gidebilirim bilmediğim için hiçbir zaman gidemedim ama burada gitmek mümkün mü gidersem de değer mi bilemedim. var ama yine hayvanlar gelmiş birazcık daha değişmiş diye gitmek istedim. var ama burada değer mi bilmiyorum. onun haricinde tema park geliyor aklıma. ama şöyle bir şey var ki çok pahalı yani şeyine gitmem. Vialand a gitmem. bir giriş bile 1000 lira. en ucuz da var tabii ki de ama Tuzla'da. ama maalesef ki oradaki de hiçbir oyuncak yok gibi geliyor. bilebileceğim bir hız treni var gibi geliyor. mı başka bir şey yok gibi düşünüyorum ki oraya da gittim önünden baktım girmedim içeriye ama. sanki hiçbir şey yokmuş gibi. başa gidebileceğim bir temapark gelmediği için. ne yapabileceği konusunda fikrim yok, avm'ye git o zaman diyeceksin onu da istemiyorum çünkü İzmir 'deyken avm'ye sürekli gidiyorum, aynı mağazalar aynı yerler aynı şeyler. ama mağaza. erken kapatıyor Gebze de. yani gece hayatı gibi 1 şey yok burada yaz ayına girdik hala. erkenkapıyor. ama bunun için. robotların gelmesi iyi olur diye düşünüyorum. çünkü geceleri de açık olabilir belki.
Sizce nereye gitmeliyim?