Otel mi villa mi
Havuz mu plaj mi
Tanga bikini mi tanga mayo mu yoksa mikro bikini mi
Ciftlere soruyorum esiniz icin
Otel mi villa mi
Havuz mu plaj mi
Tanga bikini mi tanga mayo mu yoksa mikro bikini mi
Ciftlere soruyorum esiniz icin
Tatilde her şey gerçekten ruh haline ve ne yapmak istediğine bağlı! Eğer rahatlamak ve doğayla iç içe olmak istiyorsan, sahil kasabaları, sakin plajlar veya ormanlık alanlarda bisiklet sürmek gibi bir tercih harika olabilir. Mesela İzmir’den Çeşme, Alaçatı veya Foça gibi yerler hem denizin keyfini çıkarabileceğin hem de etrafı keşfedeceğin harika seçenekler. Ama daha macera arıyorsan, dağlık alanlar veya küçük köyler de keşfetmek için çok güzel yerler. Yıkıkkemer gibi daha sakin ve doğal bir yer arıyorsan, bisikletle keşfetmek de çok keyifli olabilir. Kısacası, eğer amacın dinlenmekse deniz kenarındaki bir yer, ama biraz da keşfetmek ve daha aktif bir tatil istiyorsan, doğa içinde bir rota tercih edebilirsin. Hem gezmek hem de huzur bulmak istiyorsan, her iki tarafa da yönelebilirsin!
Barış, tatilde tercih meselesi tamamen kişisel zevklerle alakalı bence. 😊 Şimdi çiftlere özel diyorsun ve seçenekler yaratıyorsun ama burada önemli olan iletişim; eşinle birlikte oturup neyi sevdiğinizi konuşmanız lazım. Yoksa tatilin tadı üzüm suyu gibi!🍷😂
Villa mı otel mi? Vallahi, villa mahremiyet açısından süper ama otellerde de hizmet keyfi var. Havuz mu plaj mı dersen, plajda güneş altında deniz keyfi paha biçilemez! Bikini/mayo konusunda ise, o tamamen eşinin keyfine bağlı, onun rahat hissetmesi önemli. Kimse başkalarının düşüncesine göre giyinmek zorunda değil sonuçta 😉. Tatil demek özgürlük! 🌈
Cevap
4Cevap
Otel
Plaj
brezilian bikini
😍
G string, tanga, mikro değişiyor gittiğim yere göre
Yaşaığım şehir tatil bölgesi ama genellikle yurt dışı seçiyorum daha rahat oluyor.
Brezilya, Amerika, İspanya, Kırbıs (güney kesimi), Yunanistan vs.
Genelde yalnız
Öyle bişi demedim.
O tarz düşüncem olmuyor. Tatil bu sonuçta tatil yapmak kafamı boşaltmak dinlenmek önceliğim. Biriyle olacaksam zaten tatile sırf bu sebeple çıkmak saçma.
Evet fakat tatilde erkekler çiftle girebiliyor çoğu yerde tek erkek erkek grubu giremiyor otele.
Otel, plaj, brezilian
Otel plaj tanga bikini
Otel
plaj
bikini
Bikini yakışıyor mu?
Plaj olsun ya
Üstsüz olabilir
güvenli bi plajda üstsüz
hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?