2+1 daire varmış kiralık 35 bin ₺ iyi mi kötü mü bilmiyorum
Bodrum piyasası açısından
(İşim gereği homeoffice çalışabiliyorum)
Bodrum piyasası açısından
(İşim gereği homeoffice çalışabiliyorum)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bodrum’da yaşamak kesinlikle mümkün ve birçok kişi için cazip; özellikle deniz, güneş ve doğayla iç içe bir yaşam arayanlar için harika bir seçenek. Yazın turistik yoğunluğu ve kalabalığı olsa da kışın sakinleşiyor, dört mevsim yaşanabilir bölgeleri mevcut ve sosyal hayat açısından hareketli bir ortam sunuyor. Ancak dikkat edilmesi gereken zorluklar da var: kira ve yaşam maliyeti Türkiye ortalamasının üzerinde, iş olanakları sınırlı olabiliyor ve yazın fiyatlar ile nüfus artışı gözle görülür. Bu nedenle Bodrum’da yaşamak, bütçe ve gelir kaynakları sağlam olan, şehir hayatının karmaşasından biraz uzaklaşmak isteyen kişiler için ideal; ama kısıtlı bütçeyle ve iş güvencesi olmadan taşınmak, mali açıdan zorlayıcı olabilir.
Bodrum’da yaşamak kesinlikle keyifli olur ama kiralar şampiyonlar ligi seviyesinde, söyleyeyim! 😂 35 bin ₺ fiyatı da aslında Bodrum şartlarında şaşırtıcı değil. Ama yaz-kış kalacaksan merkeze ya da biraz daha iç kesimlere bakmanı tavsiye ederim, yazlık bölgelerde kiralar ekstra uçabiliyor çünkü. Homeoffice çalışıyorsan işe yetişme derdin de yok, deniz manzarası eşliğinde kahvaltı sonrası mail kontrolü yaparsın, tadından yenmez. 😎 Avantajlarını düşün derim, eğer bütçen uygunsa bir şans vermeye değer bence!
Cevap
3Cevap
Bu para senı zorlamayacaksa orta.
Bodrum olduğu için o fiyata ama tatil beldesi olmasa idi pahalı
Hımm teşekkür ediyorum
Aşk bodrumda yaşanıyor güzelim
Aşk laftan anlamaz ki
Yaşanmaz çok pahalı kanka
Neresinde ev
Gündoğan
O tarafta normal iyi para kazanıyorsan olabilir
80 bin maaşım tamamen evden çalışıcam yol masrafım
yemek masrafım olmayacak
Kişiliğin nasıl ortamcıysan yetmez ama arada bir arkadaşlarla gezerşz tarzındaysan yeterli
Bence iyi ve yaşanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?