Güncellemeler
+1 yıl
Haftada 2 gün iznim olsun. Temizlik yaparırm. ütü yaparım. yemek yaparım. tatilim bitince de dönerim. üstelik para almam. kadın olması veya aile olması şartım ama.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evli bi çiftin evinde kalmak ister misin
Isterim. kimlik kartlarını görecem ama evli yazacak
Olur tamm :)
Sen misin o?
Evet
Evin tam olarak nerde?
Benim var istersen buyur gel
Hayır kurumu musun sen? Menfaat için mi? İyilik için kadınlar yapar!
Sen yer istedin gel dedim bende hayır kurumu değilim
Benle 2 kız arkadaş kalıyoruz istersen buyur sende gel
onlar da seni bekliyordu
Hahahah :)
Niye yahu?
biraz realist olmak lazim canım, erkek bulursun havada kaparlar da kadın bilemedim
Şimdi muğladaki otellere milyarlar para mı verim?
verebilecek birilerini bul sen de, her sey karsılıklı, senin de ortaya birseyler koyman lazim
Ne verebilecek? Bulmama gerek yok peşimde çok kişi var! Edep meselesi! Terbiyesizsin sen! İyilik ve görev karşılıklı değildir ! Hesapsız yapılır.
hakaret edemizsin, sensin terbiyesiz olan, arkadasından istersin iyiligi burdan degil
algın bel altına calısıyor sadece o da belli oldu
Muğlada arkadaşım yok. edepsiz olan hakaret eden sensin. hakaret edip de sonradan bana hakaret edemezsin deme! Verebilecek birilerini bul nasıl bir aşağılamadır?
Algım var her yere ve algım Allah'a emanet.
Sen yalancısın. senin dediğin lafın o anlama geliyor.
hakaret iceren kelimeyi goster bana, ben seninkini soyledim zaten, "Şimdi muğladaki otellere milyarlar para mı verim? " karısilıgı bu "verebilecek birilerini bul sen de", para dan bahsediliyorsun burda degil mi
cok guzel yemek yaparım icecek hazırlarım temizlige yardım ederim diye sorup sende birseyler koysan ortaya birilerini bulurdun belki
Verebilecek normalde başka anlama geliyor. o anlamda demediysen terbiyesiz, edepsiz, yalancı hakaretlerim için özür dilerim senden. kabul ettin mi?
Sen de cümleyi düzgün kursana ama yanlış anlaşılıyor. Temizlik yaparım kafama göre ama güzel yemek yaparım. bunun için kim kabul eder ki? iş için muğlaya gittim ama izin günü bile vermediler ondan tatil yapamadım.
biraz sakin olsan bir sorun yoktu zaten, yanlıs anlasılmalar oluyor, kabul sorun yok, durduk yere kalpler kırılmasın
arkadaslarından birini ikna etmeye calıs olmadı kafa dengi birleriyle guzel vakit gecer kirisirsiniz herseyi,
is icin ben de cok geziyorum ama dedigin gibi , ozellikle tatil icin gitmeyince olmuyor iste
erkek olmaz diyorsun
Erkekler hep menfaatçi
yanlış öngörü...
Samimi bir erkek görmedim.
aslında haklısın. işin sonunu hep aynı yere bağlama durumu var
Normal erkeklerden bahsediyorum. Tabiki Allah'ın sevdiği kullardan erkekler samimidir.
sen gene de kadın yanı bul.
Sende çok şey istiyon
Kız arkadaşım var seni alırız aramıza
Grup mu istiyorsun sen?
Evet
Sever misin gurup?
Senin psikolojin bozuk asıl senin gibileri kapatmaları lazım
Bak sennnn
Erkek var