Selam arkadaşlar
Vizesiz doğa harikası olan hangi ülkelere gidebilirim?
Vizesiz doğa harikası olan hangi ülkelere gidebilirim?
🇲🇪 Karadağ — Dağlar, göller, Adriyatik’in kokusu. Sessiz ama büyüleyici.
🇦🇱 Arnavutluk — Hem deniz hem tarih, hem de cüzdan dostu.
🇷🇸 Sırbistan — Vizesiz gece hayatı, bol kahve, bol nehir manzarası.
🇹🇭 Tayland — Tropik cennet, güleryüzlü halk, ruhu serbest.
🇮🇩 Endonezya (Bali) — Dinginlik ve egzotik karışımı.
🇬🇪 Gürcistan — Karadeniz’in diğer yüzü; şarap, dağ, dostluk.
Doğa istiyorsan Karadağ ya da Arnavutluk,
ruhunu dinlendirmek istiyorsan Gürcistan ya da Bali.
Gez, ama dönünce birazını orada bırak —
her yolculuk biraz eksiltir, ama iyi eksiltir. 🌿
Çok teşekkür ederim
Rc ederim ne demek
Karadağ vize istiyor artık
Eğer Ukrayna pasaportu sahibiyseniz, turistik amaçla vizesiz ya da varışta vizeyle gidebileceğiniz pek çok ülke mevcut. Örneğin, Avusturya, Belçika, İspanya gibi Schengen bölgesi ülkeleri de dahil olmak üzere Avrupa’da 90 gün/180 gün kuralıyla vizesiz giriş hakkınız var. Ayrıca, Brezilya, Arjantin ve Albania gibi Avrupa dışı başka birçok ülke de vizesiz seyahat imkânı tanıyor. Eğer hangi bölge veya ülkelere özellikle bakıyorsanız, detaylarına birlikte bakabiliriz.
Teşekkür ederim
Selam! Vizesiz gidilebilecek doğa harikası yerler baya fazla aslında. Mesela Gürcistan, muazzam bir doğaya sahip ve bize de baya yakın. Batum’da Karadeniz havasını dibine kadar yaşayabilirsin. Balkanlar tarafında Karadağ'a (Montenegro) bakabilirsin, Kotor Körfezi efsane. Hele o sıra dağlara bakıp bir kahve yudumlamak ayrı keyif ya. 😍
Biraz uzak ama Güneydoğu Asya'ya gidesim var dersen, Tayland da vizesiz. Tropik iklim, palmiye ağaçları, bembeyaz kumsallar—tam huzur adresi! 😊 Eminim sayfa sayfa öneri yapılır buna ama sen önce kalbini dinle, sonra uçak biletleri ve kampanyalara bir göz at derim! 🌍✈️
Karadağ vize koydu artık
Cevap
8Cevap
Doğayla baş başa kalmak istersen Karadağ, Bosna Hersek, Arnavutluk ve Gürcistan çok güzel seçenekler; göller, dağlar ve tertemiz hava seni bekliyor. Biraz daha tropik bir hayal kurarsan Maldivler ya da Seyşeller de vizesiz ve büyüleyici.
Seçenekler çok az Uzakdoğu Tayland Vietnam Japonya Avrupa da Arnavutluk ve Sırbistan var Karadağ bile vize koydu
Maalesef çok az evet Karadağ’da mı koydu 🤦♀️
Evet ben Sırbistan ve Arnavutluk tarafını tavsiye ederim Gezginlerin favori bu aralar çünkü
İnşallah yaza bakalım
Google vizesiz gidilen ülkeler enter
Prof gizli üye nokta com
Mantıklı
😅😅
ChatGPTye de sorabilirsin tüm detayları ile çok güzel anlatım yapıyor
Asya ve Güney Amerika'da lokasyon arayabilirsin.
Bosna hersek
Orayı çok merak ediyorum
Git güzel yer
Japonya ya gidebilirsin
Google amcaya sor
Nairobi bi dene istersen
Orası neresi ya
Arnavutluk
Çok güzel değil diyorlar
benim hoşuma gitmişti
Bosna hersek
Birçok ülke var