Ukrayna listemin ilk başında duruyor, Kafkasyadan Azerbaycan ve Gürcistanı gezmek istiyorum, kısaca Belarus, Moldova, Polonya gibi yerlere de gitmek istiyorum. Türkmenistan, Kırgızistan gibi yerler de olur, nereleri gezsem kârdır. Amacım ayakta kalabilen Sovyet yapılarını yakından incelemek, dokunabildiğime dokunmak, fotoraflarla ölümsüzleştirmek istiyorum.
Vizesiz gidilebilecek eski Sovyet ülkeleri hangileri?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne guzel bir dusunce. Sansin bol olsun. Ujrayna ve belarus yerinde bir tercih olur bence
Çok teşekkür ederim 😊😊😊
Yani dedigin gibi vizesiz ya da kapida alinan Ukrayna Gürcistan beyaz rusya Azerbaycan faln
Bende gitmek istiyorum ama param yok :(
Para o kadar sıkıntı ki :( denkleştirebilirsem bu yaz umarım gidebilirim. Karar kesin de para kesin mi bilemiyorum hala...
Beni de götür
İlk bi kendimi götürebilirsem ve ekstradan birini daha götürebilecek olursam why not avndbsnfbdncmdmc
Ben bavuluna sigarim kdhdjd oraya varınca da donlarini yıkarım yeterli gotur dkjsjdjd
LDHKHDLDHLDHLDHKDH ya hayır yahu bavula girersin sonra istediğin yere git bişey yapmana gerek yok ama hele bi kendimi götürebileyim hodhodhoxohxhp
Tamam anlaştık o zaman bensiz gidersen ruhum sana bela olucak onu söyleyim skdnksdnd
Aboooo tamam tamam ya Allah kahretmesin korktum HPDHLDDHLDHODHODHPDHOXHO
KSBSKSBSJS
Direkt Rusya'ya git
Keşke... Rusya vizesi gerekiyor onun için 😔