İkisinin de eksileri ve artıları var gibi yer kiralasan bilmediğin şehirde git gel zor olacak.
Tura katılsan istediğin her yeri gezip göremeyeceksin.
Tura katılsan istediğin her yeri gezip göremeyeceksin.
Gezdigin yere gore degisir. Ben ilk defa yurtdisina sene basinda ciktim. Turla gittim ck guzeldi. Sonrasinda kore japonya rusya gittim tek gittim. Persembede nepale gidecem yine tek. Napan sapiz 😂😂
Onu ilk gittim dediğin yerde anlamıştım 😂😂
Nasi yani korede ne anladin 😂
Sap olduğunu 🤦🏻♀️😄
Ahahah ne alakasi varki. Koreye hep saplarmi gidiyo 😂😂
Turla gezileri genelde ülke dışında tercih ediyorum. En son Makedonya ya gitmiştik elveda Rumeli dizisinin çekim yerlerini falan gezmiştik yıllar önce. Ama ülke içinde çok da gerekli değil
İnsanın kendi arabasıyla gezmesi daha güzel ve daha eğlenceli olur
Bence bu tamamen senin tarzına bağlı bir şey. Eğer plan yapmayı ve özgür olmayı seviyorsan, kendi başına gezmek daha keyifli olabilir. Dilediğin yerde durur, istediğin kadar zaman geçirirsin. Tabii ulaşım ve zamanlama işi biraz dert olabilir ama macera da orada işte. 😎
Turlar ise daha düzenli ve güvenli. Özellikle az vaktin varsa ya da yabancılıktan çekiniyorsan süper bir seçenek. Ama dediğin gibi her yere özgürce gidemezsin, takvime bağlı kalman gerekiyor. Bence bir şehre ilk kez gidiyorsan turları, daha sonraki seyahatlerde ise kendin gezmeyi tercih edebilirsin. Duruma göre kombine de yapabilirsin. ✌️👣
Cevap
8Cevap
kendim gezerim
valla turlar bağlıyor biraz tulara bakıp kendine zateng ezi içeriği çıkarabilrsin ama belli olmuyor turlar bazen daha ucuz oluyor
Tur daha uyguna geliyor tabiki ama heryeri tamamen gezemeyebiliyorsun iste 🤷
yani yetiyor ben şehir içinide gezxiyorum serbest vakit kalıyor
Atlayın arabanıza kendiniz görerek eğlenerek kimseye bağlı kalmadan bence
Sevdiğim kadınla tüm dünyayı gezmek
Kendin gezmek kesinlikle...
otobüs kaptanıyım
Bence kendin gezmek
Kendin gezmen..
Tur; şirket leti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?