Tatil & Seyahat Bir şehire ya da ülkeye gitseniz otostop yaparak yolculuk yapabilir misiniz? ahududulu_muhallebi Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben utanırdım para vermeden birinin arabasına binmeye.O yüzden çok paramın olması gerekiyor yolculuk yapabilmek için Bir şehire ya da ülkeye gitseniz otostop yaparak yolculuk yapabilir misiniz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Yapmazdım. 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Evet, yapabilirim ama Türkiye dışında olursa anca. 😅 0 0 Yorumla
ariftotereks Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yaparım. Tek yapman gerek erkek grubunun arabasına binmemek. 0 0 Yorumla
00Rüya00 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yolda başıma neler geleceğini bilemem cesaret edemem sanırım 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl 2002 2018 arasında yaz kış mahalle içinde bile yaptım ülkenin yarısını gezdim 0 0 Yorumla
boriella Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yaparım 0 1 Yorumla ShelbyCobra +1 yıl Yaparim bilirsin. diyorsun. ama. Sadece. bayan surucu. olursa. bin. ben oyle yapiyorum. Ama almiyorlar beni.. Seni. alirlar sanirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yapmazdım.
Evet, yapabilirim ama Türkiye dışında olursa anca. 😅
Yaparım. Tek yapman gerek erkek grubunun arabasına binmemek.
Yolda başıma neler geleceğini bilemem cesaret edemem sanırım
2002 2018 arasında yaz kış mahalle içinde bile yaptım ülkenin yarısını gezdim
Korkarım yapmam
Tanımadığım, bilmediğim birinin arabasına binemem
Yaparım
Yaparim bilirsin. diyorsun. ama. Sadece. bayan surucu. olursa. bin. ben oyle yapiyorum. Ama almiyorlar beni.. Seni. alirlar sanirim
Yapmam