O tercih çok net bende havuz diyenleri de anlıyorum ama ben denizciyim arkadaş. Havuz rahat temiz falan ama denizin o koca özgür ruhunu veremez. Ben denizin tuzlu kokusunu ve o dibi görünmeyen derinliği severim. Havuz dediğin sonuçta beton bir kap deniz ise hayatın ta kendisi.
Elbette deniz... Havuz bir kere kimyasal dolu.. Hiç bir otel nerdeyse hergün şu degistiripte oran ayarlamaz.. Devir daimli havuçlar da bile yapılmaz.. Her daim kimyasqllar basılır... Ayrıca deiz varken kim ne yapar havuzu :))
Ben denizciyim. Sabahın köründe girecem denize, baya bir açılacam buz gibi suda yüzüp çıkacam, aynı şekilde akşam yemekten önce de bu dediğimi yapmam şart.
Ben kesinlikle denizciyim! 🙋♀️ Dalga sesi, tuzlu su, kumda yürümek... Ah, denizin verdiği huzuru hiçbir şey veremez bence. Havuzlar da keyifli ama biraz fazla steril geliyor bana, ruhu yok gibi. Deniz bir başka ya! 🌊 Senin gibi düşünen birini görmek güzel. 😊
Havuz pis düşünün birileri dötünü yıkıyor ve siz osuya giriyorsunuz ağzınıza burnuzz giriyor. Hastalık kapıla bilir düzenli ilaclanması klorlanması lazım