Tatil & Seyahat Tercihiniz deniz mi havuz mu? yenidenburadayım Takip Et Xper 5 Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben havuzcuyum doğrusu Güncellemeler+1 yıl Hadi iyisiniz açtım mesaj kutumu :D Tercihiniz deniz mi havuz mu? Cevapla Deniz Soruları Havuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mavikartal30 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl en pis deniz en temiz havuzdan daha iyiymiş. bil istedim 0 0 Yorumla
NujenZanistvan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Denizin suyu mide bulandırıcı havuzda yüzmek ise çok yorucu. Baraj suyu, nehir ya da tatlı su gölleri tercihimdir 0 0 Yorumla
bzcaada Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Havuz midemi bulandırıyor asla girmem, deniz eb sevdiğim. 0 1 Yorumla bzcaada +1 yıl En. Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Deniz. Havuzu hijyenik bulmuyorum. 0 0 Yorumla
93komünist93 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Denizi tercih ederim. Yemin ederim kızlardan soğudum. Bu ne ya :) 0 0 Yorumla
DeliMiNedir Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl havuz 0 1 Yorumla DeliMiNedir +1 yıl hadi iyisiniz ne ya, 10 üzerinden 2 lik kızsın egoya bak hahahah :D Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 604 cevap paylaştı. Deniz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
en pis deniz en temiz havuzdan daha iyiymiş. bil istedim
Denizin suyu mide bulandırıcı havuzda yüzmek ise çok yorucu. Baraj suyu, nehir ya da tatlı su gölleri tercihimdir
Havuz midemi bulandırıyor asla girmem, deniz eb sevdiğim.
En.
Deniz. Havuzu hijyenik bulmuyorum.
Denizi tercih ederim. Yemin ederim kızlardan soğudum. Bu ne ya :)
kaplıcaya gitmek istiyorum
Deniz uçsuz bucaksız vaz geçilmezim
iksiininde yer farklı bence
Deniz❤
Deniz.
Okyanus
Sana serbest.
havuz
hadi iyisiniz ne ya, 10 üzerinden 2 lik kızsın egoya bak hahahah :D
Yüzme bilmiyorum
Denizi seviyorum.
Deniz