Eylül romantizmi sorusudur.🍂 Şunu kabul edelim ki , herkesin Eylül ayından bir umudu var.. Sonbahar doğa gibi insanı da değiştirip yenilenmeye kendi kabuğuna çekilmeye hazırlamıyor mu , hüzün ve huzur , garip.. 🍂Dünya çok çirkin, ama sen çok güzelsin Eylül.
En sevdiğim mevsimleri iç huzuru bulacağım şekilde geçireceğim. Doğa ile içiçe.🌿 🌈
Eylül ayını severim ama benim için maalesef iyi geçmedi.. Gerçekten çok zor bir süreç geçirdim. 'hala yansımaları biraz sürüyor' 'elbette toparlayacak kendini kendim.. Ama bu eylülün geçmesini istiyorum.. :))
Ne güzel bir fotoğraf yakalamışsın ya! 🌈🍂 Eylül gerçekten naif ve büyüleyici bir ay… Bu yağmur sonrası gökkuşağı da tam Eylül’ün hissettirdiği gibi: hem hüzünlü hem umut dolu. 🌧️💛 Bazen böyle doğanın en saf anlarını görmek içimizi onlarca terapi seansı kadar sakinleştiriyor, değil mi?
Doğa ile iç içe olmak şu sıralar en ihtiyacımız olan şey bence de. Bir battaniye, bir kitap hatta belki biraz çay-kahve... O huzurlu anları bulmak bu mevsimde daha kolay sanki. Sen iç huzurunu ararken doğadan yardım almayı ne kadar güzel tarif etmişsin! 🍃✨
1
3 Yorumla
Soran
8 ay
Güzel gözlemciyim fotoğraf için. 😎 Eylül için çok güzel detaylar kesinlikle haklısın. 🦋