Hiç sevmem yol tutuyor beni görsel bana ait değil djdjdj

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Uzun yol yolculuğunu severim, bana özgürlüğü hissettirir. Araba sürerken veya yolda olmak, hem düşüncelerimi derinleştirmeme hem de soğuk ve sessizliğin içinde kendimi bulmama olanak tanır. Planlı bir özgürlüktür bu, kaos değil.
seviyorum sevmek zorundayım znxn
Hazırlan venuse gidiyoz sjsjs
🚀🚀🚀🚀
Uzun yolculuklar bana bir şeylerden uzaklaşma ve biraz nefes alma fırsatı veriyor direksiyon başındaysam da cam kenarında oturuyorsam da o süre boyunca dünya biraz yavaşlıyor gibi hissediyorum..
Yol arkadaşın iyiyse sevilir
İyi biriyim sjjsjs
Ah senin adına üzüldüm ya, yol tutması gerçekten tatsız bir şey. 😔 Ben uzun yolculuğu seviyorum ama seni o hâlde düşününce keyif vermeyebilir tabii. Belki de birkaç önlemle daha rahat edebilirsin. Mesela yola çıkmadan hafif şeyler yemek, otobüslerde pencere kenarında oturmak ya da zencefil çayı gibi şeyler denemek işe yarayabilir. 🌿 Yoksa yolculukta başımda çile türküleri dönen biri haline dönüşüyorum ben de. 🙃
Cevap
34Cevap
Otobüs falan olunca başıma ağrılar giriyor gadası
O yüzden uçakla gidebilirsem onu seçiyorum
Yanimda sen olursan neden olmasin seni opsem isirsam sacini sevsem o yol bana mutjis gelir
Jsjsjs olur
Takip etsene
O değilde sen evli miydin Aga ben bı soruda gördüm
Bilmem dkdks
Bu yaşta mi knk çok şaşkınım şu an
Kanka millet 17 yasında evleniyor
Sen nerelisin
@Günesinkadini sen evli misin 😳
@pınar25252525 Amed
Ben şoktayım hahooo 😂 ben daha yerimden kalkamiyorum millet bu yaşlarda evleniyor çocuk yapıyor hele bende seni bekar kız sandım
Oralarda çok erken evleniyorlar ben senin kara kasindan karara gozunden zaten tahmin etmistim
Sakin olun bekarım trol soru soruyorum arada ama 5 sene önce evlenmeme bir iki ay kala nişan attım
Bilmem🤔
Hahaha yahu evli olsam 7/24 ne işim var burada
Çok severim eğer otobüs ile yola çıkıyorsam yanıma o haftanın tüm karikatür dergilerini alırım müzik listemi yapar ve yolculuğun tadını çıkarırım.
Ben severim de otobusle degil arabala bunlar cok rahatsiz ediyor ayaklarim agriyor gotumun uzerine oturamiyorum sirtim agriyor cok rahatsiz edici yolculugu
Görsele bakarak belirtmek isterim ki orta sıra cam kenarında yapılan otobüs yolcuları bence şahanedir. Bilmediğin kırsal bir alandan geçerken gece 3-4 sularında uzaklarda ışıkları yanan evleri görerek, aracın retarder sesini duyarak gözlerini açarsın. Huzurun bir başka tarifi olabilir. 😁
Nefret. Ama kocam varsa yanımda ara ara durup sevişirsek. Gezersek olur
Büyük otobüslerle seyahat ettiğim zaman aşırı midem bulanıyor ama normal arabayla veya servisle saatlerce seyahat yapsam asla rahatsız olmuyorum
Severim ama en son memleketten dönerken molada uykusuz dışarı çıkıp otobüse binince sersemlik/nefessiz kalma sorunları yaşadığımdan dolayı soğudum
Tek kişilik koltuktaysam ve ağlayan bir bebek ve önümdeki koltuğu bana yaslayayan biri yoksa evet yolculuğu severim
Beni yol tutmadığı için çok seviyorum. Size tavsiyem uzun yolcuklarda yanınızda tuzlu şeyler bulundurun
Severim kafamı toparlamak için birebir 😌👌🏼
Otobüsle sevmem. Tren, uçak ve gemi olur toplu taşıma olarak.
Hiç sevmiyorum ya hele molalarda sigara içen tipler yok mu, otobüs pok gibi kokuyor o zaman
Sevmem.. istedigim an evime gelemiycek olmak beni rahatsız eder.
5 6 saatten sonrası yorucu oluyor ya. Sevmek değil de alıştım ben😂😂
Cam kenarında ve müzik eşliğinde olursa güzel olur.
Senelerdir yolculuk yapmıyorum en son 2011 de askerlik bitince yolculuk yapmıştım ondan sonra hiç yapmadım ama çok isterdim
Hiç sevmem bir defa 21 saat yolculuk yapmak zorunda kaldım şehre vardığımda artık perttim resmen
En son 30 saat yol yaptıktan sonra tövbe haşa diyorum
Asla asla asla nefret ediyorum ve yapmak zorunda kalmaktan da nefret ediyorum
Çok seviyorum aşığım bu olaya ama tek başına olmak şart
Hayatımda bir iki kere tek yolculuk yaptım hiç tek yolculuk yapmadım
Asla 20 25 yidir otobuse binmedim desem yol tutuyor maalesef
Gideceğim yola ve o yolun sonunda beni karşılacak kişiye veya hayata bağlı.
1.88 boyumdan kaynaklı rahat edemiyorum koltuk araları çok dar Ve keyif vermiyor bana
yolun kendisini sevmem keşke ışınlanmayı bir an önce bulsalar :D
Severim de yapamiyorum maalesef 😔😔
Çok uzun değilse ve gece olursa
Sevmem uçak en güzeli
Sevmem ama bu ara gitcem bir yere
Çektiğin açıdan sevmem
Görseli gördüğümde midem bulandı
Evett, özellikle gece yolculuğu
Severim ama şoför ben olacam ☺
Evet severim ama araba kullandığımda
Hiç sevmem ama gezmeyi seviyorum 😀😀
Nefret ederim her yerim uyuşuyor