Gurbette yaşayanlar için o yollar bitmek bilmiyor. Gittikçe kısalmıyor. Daha da uzuyor sanki.
En son nereye yolculuk yaptınız.
#ZorundamıyımEfsane ✌ 1903<<👈
Gurbette yaşayanlar için o yollar bitmek bilmiyor. Gittikçe kısalmıyor. Daha da uzuyor sanki.
En son nereye yolculuk yaptınız.
#ZorundamıyımEfsane ✌ 1903<<👈
Üzüm yolculuğa bayılırım hele birde şahsi arabanla gidiyorsan muhteşem oluyor birde yanına kahveni alırsın birde müzik açtık mi değme keyfime 🤗👍 en son memlekete gittim 6 7 saat sürüyor İstanbuldan
Ohh keyif senin :D
Üzüm ne alaka yaa 😂😂 yanlış yazmışım
Uzun yolda sağ koltuk premsesiysem çok severim. Diğer türlü de severim de o kadar çok değil. Sürekli müzikle oynayıp, önümde hazırladığım zuladan diğerlerine dağıtmak falan... 🫠🫠🫠
En son uzak yol sayılır mı bilmem ama Ankara 'ya gittim. O uzak sayılmazsa ondan bir ay önce de Niğde'ye gittim 🙃🙃
Tam yanında götürülecek yolcusun 😄
Özel muavine her zaman ihtiyaç olur zaten 😂
:D
Teşekkürler 🌸
Rica ederim 🌹😊
Uzun yollar güzeldir ama sürücü koltuğundaysanız.. yavaş yavaş geze geze gidiyorsanız.. diğer türlü çekilmez hele ki otobüsle gidiliyor ise yol tutar beni asla çekemem.. en son vana gittim Allah'tan kısa mesafeli bir yolculuktu..
Van mı kısa mesafe. Nereden Van'a gittin.
Bitlis'ten😂 bana kısa size uzun
Aynen aynen ben Van deyince gözlerim bir anda açıldı 🤣
Benim komşum kendisi
Güzel mi peki. Hiç gitmedim o taraflara. Kars askerlik yaptım en fazla doğuya gittiğim o
Kars mı 😂😂😂 köşeyi dönünce bitiyor kars ya😂😂bitlis van Diyarbakır vs vs buralar çok güzel ya tam emekli olunca veya birşeylerden sıkılınca kaçılacak yerler huzurlu misss
Çok soğuk oluyor ama ya
Hatasız kul olmadığı gibi hatasız şehir de yok burası da soğuk ne yapalım😂
Ahaha iyiymiş 🤣
Ama emekli yaşayamaz. Bütün para kışın yakıta gider 😂
Doğalgaz var😂 yok ya abartmayınız😂😂
Emekli diyorsun 60 yaş üstü tutuyorsun soğuktan her yeri donar yani 😄
Benzetme sanatı dedik yani o kaaaaa huzurlu bea😂🤦🏻♀️hepimiz atmış yaşında değiliz burada 😂
Tamam tamam geliyorum vazgeçtim pes ettim 😂
Yolculuk yapmasını severim. Fakat kısa mesela yol olursa diğer türlü uzun süre oturmak beni yoruyor. Araba tutma gibi şikayetim yok. Uyuyamamak beni beter ediyor. Heleki otobüs yolculuğu aşırı yorucu oluyor.
Şahsi araç ile güzel evet. Otobüs sıkıcı.
Rica ederim 🌹😊
Cevap
21Cevap
Uzun yolculuğu severim evet şarkı dinleyip dışarıyı izleyerek veya kitap okuyarak oldukça güzel oluyor, ailemin yanına gitmiştim en son 😁
Müstakil araba ile gidince çok güzel oluyor.
evet ben severim tabi ki de güzel oluyor
Değil mi çok güzel.
Evet severim ama ağır vasıta ile
Hangisiyle tır mı kamyon mu
Vinç kamyon üstü vinç
Onunla ne kadar zevkli olacak yolculuk. Onu kullanana ehliyet diğerlerinde kullanır sen diğerlerinden birini al gel 🤣
Ben operatörüm kullanıyorum zaten 😂
Biliyorum biliyorum daha önceden konuşmuştuk. O yüzden diyorum ya en azından tırın kamyonun yatağı olur 😂
Yollara vurgunum. Bir yerde olmak, ait hissetmek güzel bir duygu olsa gerek. Ama ben araştırmanın, farklı yollarda zamanı kovalamanın peşindeyim. Tabi acele etmeden, zorlanmadan her yerin tadını çıkarıp gerçekten tanıyarak ilerlendiği sürece yolun uzunluğu mutluluğuma bereket olur sadece
Çok da uzun olmasın da şöyle 6-7 saat yolculuk kafi. Fazlası yoruyor ama bu saatte nesi de güzel oluyor
25 saatlik bir yolculuk güzel olabilir aslında ama bu denli uzun olduğunda uçak şart oluyor. Otobüs veya trende zaman durur çünkü
Ooo çok fazla yok yok.
Çok severiim özellikle gece ve sabaha karşı hava aydınlanmaya başlarken çok şeker oluyoo😍
Özel araba ile daha güzel
Severim tabi ki sırf yolu izlemek bile huzur verebiliyor, hele de gece veya akşam üstü oldu mu nedense daha güzel oluyor, ama özel arabayla daha iyidir. En son Keşan erikliye gitmiştim.
Özel araba ile güzel evet.
Hayır sevmem yol tutar beni ya anca yol bitsin diye dua ederim ama tren yolculuğu bir nebze çok ufak şekilde zevk vere bilir daha az yol tutar trende
Yol tutması kötü tabii
Uzun otobüs yolculuklarında şarkı eşliğinde dağları tepeleri izleyerek hayal kurmak hoşuma gider.
Evet harika oluyor.
Sevmiyorum tır sürücüyüm işim gereği yıllardır şehir şehir geziyorum çok heveslenen var buyrun size bırakayım diyorum
Sürekli olunca zor tabii ki.
Uzun yolculuklara bayılırım. Güzel bir müzık bir poşet Abur cubur benım için yeterlı
Seninle yolculuk yapsak gidene kadar patlarız 🤣
Muhabbetin dibine vururuz bak cıkolatalar cıpsler yeriz. Sende şarkıya eşlık edersın felan 😅
Ahaha güzel yolculuk 😀
Evet çok severim lakin tren yolculuğu yapmaya bayılırım
Evet tren zevkli oluyor. Aynı zamanda kafan biraz daha rahat oluyor. Yani kaza oranı düşük olduğu için.
Hiç sevmem bu yüzden uçağın varlığından ötürü Allah'a şükrettiğim çok olmuştur 😅
Her yere uçak olsa :D
Çok severim. Arabayı ben kullanınca daha çok seviyorum ☺️
Direksiyona sen geç o zaman :D
Evet çok severim önümüzdeki hafta şehir dışına gidiyorum uzun bir süre dönmek istemiyorum 😏
Güle güle git yolun açık olsun şişko ✌
Eyvallah
Severim. 16 saat yolculuk yaptım en son 2 3 hafta önce. Biraz fazlası yorucu oluyor tabi
Otobüs ile mi araba ile mi
Otobüste 7 saatten sonrası eziyet öğretmenim.
Sevmem sıkılırım. Ara sıra gezinmem lazım. Durmadan gitmeyi sevmem 😀
Biz de insanız 2 saatte bir dururuz herhalde 😄
O halde okeyim öyle yolculuklara. 5 saatte 6 saatte bir duran ya da saatlerce gidilen yolculuk çekilmiyor ya.😅
Yok ya ölüm o dediğin 😂
Kesinlikle 😅
Kafama dinlemeyi kendim mutluluğumu çok uzaklara gitmek için evet uzun yolculuğa severim.
Yeme içmeyi de seviyorsan sağ tarafıma gel otur.
Gel gel bir an önce çıkalım yola cips çerez meyve bunlar benden sende ne istersen onları da alırız 😂
Sevmiyorum araba tutuyor bu yüzden midem bulanıyor.
Naneli şekerde mi iyi gelmiyor.
Yok ya o daha çok bulandırıyor
Şehir efsanesi desene anladım.
hiç sevmiyorum nefret ediyorum desem yeridir
Tabii olabilir herkes sevmeyebilir yolculuğu.
Üffff bayılırım ama direksiyon bende olacak istediğim kadar. 🤣
Dualar ile o zaman 🤣
Hehehehehe sen hiç nasıl araba sürdüğümü bilmiyon ki 🤣
Seni bilmiyorum ama örneklerini biliyorum 😀
Ben türünün tek örneği olaraktan.. 🤣🤣🤣
Sen de ralli platosun değil mi 🤣
Evet sevmiyorum pencereden akıp giden zamanı izlemek hoşuma gidiyor.
Yolu izlemek evet
Evet seveyrum ula hele memlekete gidince geze geze gidiyorum üf
Geze geze gidince tadı oluyor.
Ara ara severim çok sık olmasa da. Singapur is seyahatim olmuştu uçakla 14,5 saat yolculuk.
Uçak ile o mesafe daha zor.
Evet severim cünkü sadece sonucu değil yolculuk'dan keyif slmayi severim
En son 4 saatlik yolculuğumuz vardi
Uzun yolculuğa bayılırım en son yazın trenle Diyarbakır Mardin turu yapmıştık çok eğlenceli geçmişti
Ben hep gitmek için yaratılmışım gibi hissediyorum. Sık sık yolculuk yapmamın sebebi bu. Kendımı olduğum yere ait hissetmeme sorunsalı. Hep uzaklara sevdalı
Evin bir yerde sabit olacak öyle güzel oluyor.
Uzun yolculuk severim ama çok uzun yolculuk sevmem.
Sık sık mola verilmezse nefret ederim.
Bende sık sık mola vermeyi sevmem. 100 km gitmeden bizimkiler başlıyor bir yerde duralım demeye.
Olur sen sür ben uyurum 🤣
O kadar gittikten sonra :D
Severim ama uçakla olan
Uçak hızlı oluyor ama gezemiyorsun :D
Evet orada haklısın gezme olmuyor maalesef ama hızlı ve heyecanlı
Severim de çok yorucu oluyor
Evet özellikle otobüsler
Severim ama çok fazlası da yoruyor be abi.
Şoför koltuğunda sen yok isen güzel oluyor :D
Aynen sersem oluyor insan :D
Bayıyor bazen keşke özel jetim olsa
Vay vay vay :D
Severim ama gece yolculuğu bizi zorluyor
Gece yolculuğu uyku yapıyor.
Birden dalar aman diyeyim
Kendi aracımla seviyorum..
Uzun yolculuğu ben de evet
Full uyurum 😴😴
Yolculuk yaparken bu kadar uyursan hiç çekilmezsin 😒👈
Aklı olan benimle yola çıkmasın 😂
Üzgünüm ama kesinlikle ✌️🤣
Evet severim. 😃
Yemeği içmeyi de seviyorsan sağ tarafa otur 🤣
Oturuyorum. 😅
Hayir ben sevmiyorum midem tutuyor
Tabii ki Yapı meselesi tercih meselesi
3, 5 saat belki de sonrası sıkıcı
3 saat sonra mola versen de bir saat sonra devam et.
Özellikle gece yolculuğu ise bayılırım
Bayılırım. Zor ama eğlenceli.
Sekiz saatin üstü biraz sıkıntılı
Yani severim evet
Arabayı kullanmayı peki
Sevmem şekerim
Tamam şekerim :D
Severim siz
7 saate kadar normal ondan fazlası sıkıcı.
Severim
En son İzmire gitmiştim çeşme filan
Oo güzel gezmişsin
Evet öyle oldu güzel zamanlardı
Sevmem.😑
Evet severim
Hiç sevmem.
Hiç sevmem
Severim
Severim
Evet çok
Neden gizlendin esrarengiz kadın