Ben uçak sevmem, Benim yapacağım yolculuk ya otobüsle ya da arabayla olur… En zevk aldığım yolculuklar otobüs yolculukları…Ne sürme derdin var, ne yol tarifi derdin var… İster uyu ister şarkı dinle ister film izle ister yanındakiyle sohbet et en rahatı
Evet ama kendi arabam ile yaptığım zaman seviyorum. İstediğim zaman istediğim yerde durmayı geze geze gitmeyi seviyorum. Yol üstünde çay içmeyi, marketten soğuk içecekler ve yiyecekler almayı seviyorum. En son yazın Antalya yolculuğu yaptım.
selam.. nereye gitiğin değil bence kiminle nereye gitiğin ve o gitiğin güzel ve anlamlı bir daha unutulmayacak görseli bol saatler ce güzel hatırası dolu anılar dır bence güzel yaşanılan zaman hoşca sohbet ler önemli olan..
var olan yaşantına şekil vermek senin elinde aybüke.. bir kara kalem ve bir boş kağıt var önünde istediğin gibi karala ve çiz işin sonun da ben o boş kağıdın üzerin de var olan şekile ya da ne çizdiğine bakarım :(
ne mutlu sana :) yarın bir gün yürüdüğün o yanlızlık için de duraksar ve arkana bakarsan ne oldu diye sorduğum da ben çok sıkıldım neden yanım da yüreyen benim le aqynı adımları atan biri yok diye sorsan sen istedin der susarım küçük hanım :(
dimi :( var olan gerçekleri değilde gerek siz insanları baş tacı yapmak ve sonrası pişmanlık lar uykusuz geçeler le baş başa kalın dığın da.. işte orada düşünüyor insan neden diye. sana seni hak etiği değeri veren varken neden değersiz ler le boşa zaman harcamak :..
bazen haklı olmak bile zordur aybüke :( haklı olmak istemiyor sadece var olan hayata eşlik etmek ve yanım da benimle yürüyen birini görmek isterim. ama gördügüm sadece gölge lerden ibaret :( sen de bu yürüdüğün yolda gölge yerine saat lerce sohbet edebilecegin birini koy nasılsın diye sor oda sana sen nasılsın diye cevap versin. :) yanlızlık kötüdür seni de keni gibi görüyor yanlız ve bir başına.
Hani bazen söyleyecek, Çok sözün olur da, Bakarsın şöyle bir etrafına, Ve yutkunarak susarsın ya Ben kime, neyi anlatmaya çalışıyorum; Diye susarsın... . Hani “Ne haliniz varsa görün” diyerek, Haykırıp, çekip gitmek istersin ya, Hem de hiç dönmemecesine, İşte, o hallerden birindeyim…Gördüklerim tahammül sınırını! Çoktan aştı. Ya insanlar ben de çok yanlış yerde, Ya da ben bu dünyanın; Çok yanlış yerindeyim.
ne mutlı sana. . her bireyin ya da kişinin ya da şahız kişide roleri farklıdır kime nasıl ne niyetle baktığın. sadece bir kişi vardır bu hayata sana gerçek leri ögreten ve seni seviyorum dediğin den hizetiğin o sade ve saf duyguyular . ya verilen o ismi üç harf... bu ne biliyormusun. her keşinin bireyin yeri ayrıdır bunu unutma aybüke.
tatlı geceler küçük hanım. hayat kıza ve bizlere verilen bir süre var bu hayata ve bizler keşkelerle yaşamak yerine dogru olanı bize iyi gelini yaşamak isteriz. dogru zaman dogru insan.
Ayy Aybüke fotoğraflar ne güzel çıkmış ya! Resmen yolculuk mood’una soktu beni, sanki otobüsteyim ve kulaklıkta melankolik bir şarkı çalıyor gibi hissettim. 🙈 Uzun yolculukları ben bayılarak seviyorum, tam meditasyon ortamı bence. Hem yolu izleyip hayallere dalıyorsun, hem de playlist'i coşturuyorsun. 🎶
En son Yunanistan'a gitmiştim geçen yaz, gemiyle seyahat etmiştim hatta. Yol boyunca deniz manzarasında, elimde kahve eşliğinde o kadar chill moddaydım ki anlatamam. Ama bir ara herkes vapurda dondurma yerken, ben frikik vereceğim diye döktüm üstüme, kahkahaya boğulmuştum. 😂 Senin en güzel yolculuk anın ne peki?
Seviyorum ama maalesef hiçbir yere gidemiyorum en son 2011 yılında askerliğim bitince otobüsle yolculuk yapmıştım ondan sonra hiç yolculuk yapamadım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
en son Ankara'ya geldim bir kac gun daha burada durup kendi sehrime gidicem uzun yolculuklari kendimi bildim bileli hic sevemiyorum basim cok agriyo o yolculuk beni perisan ediyo