Siz neyi tercih ederdiniz?

Portekizde 2 aylık bir projeden kabul aldım. Fakat tam gitmeme 5 gün kala annemin boyun fıtığı ameliyatı olması gerekti. Bütün süreçle ben ilgilendim. Erkek kardeşlerimin varlığı yokluğu birdi. Babamında keza öyle. Böyle olunca projeyi erteledim.15 gün oldu artık gitmek istiyorum. Annem kendi ihtiyaçlarını karşılayabilir rahatlıkla ameliyatı da gayet iyi geçti bir sorunumuz yok çok şükür. Ama zaten gitmeme izin vermedikleri için bu süreçte sağlığı bahane ederek hala gitmeme izin vermiyorlar. Anneme iyi değil misin neden gitmiyorum dediğinde kızsın başına bişey gelir falan diyor oysaki ben onun için izin istemiyorum. Tek başıma 5 ülke gezdim. Hiçbirinde zaten izin vermediler konu benim için sadece sağlık şu an. Günlerdir uyuyamıyorum. Paspaortumun geçerlilik süresinin son dönemi. Bu sefer gitmezsem vize ve pasaport işlemleriyle uğraşmak zorundayım tekrar kabul alır mıyım bir projeden onu da bilmiyorum. Evin en hayırsızı yine ben ilan edildim. Eve daha gelme gidersen diyorlar. Ne yapmalıyım?

Giderdim
Kalırdım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Siz neyi tercih ederdiniz?