Bir kere tajikler ve azeriler Türk değil Türk devletleri 🇹🇷🇺🇿🇰🇿🇰🇬🇨🇾 azeriler kürt Aryan ırkı (hintlilerle akraba) tajiklerde farklı bir İran halkı İran'a düşmanlığım yok yanlış anlamayin
Azerbaycan'da gittiğimde budist tapınakları ve zerdus tapınakları vardı bana saçma geldi hangi yılda yaşıyorlar bunlar? (Justin Timberlake zamanında gelmiştim onu çok sevdiğim için her iki konsere gitmek istedim ama adam Azerbaycanda keneye yakalandı haberler çıktı çok uğursuz bir ülke) Erkekler geneli şisman tek kaşlı ve kıllı beyaz tenli kizlar transa benziyor büyük kafalı beyaz tenli 1.50 boylariyla kocaman topuklu giyerler ve Kezban gibi saçlarını gtlerine kadar uzatirlar simsiyah saçlarını tiksindim (ya aşırı zayıf ya aşırı şişman olurlar) Marketlerde ya Rus ürünleri ya türk ürünleri var yerli malları yok güzel yerlerini Ruslar yapmış alev kulelerine girdiğimde sadece iki daire açıktı diğerleri boştu bunlarda turist taksisi var normal taksiden çok çok daha kat pahalı yönetenler malum paraya tapiyor zaten taksici adam dikiz aynasından sürekli bana baktı taciz eder gibi yamyam gibiler dolandırıcı çok sürekli Ermenileri kötülerler boş yani başka sohbet konuları yok bence bakü merdekan dışı heryer köy gibi bakude sıkıcı aşırı geniş yollar yürü yürü bitmez haberde öz oğul öz anneye tecavüz ettiğini ve annenin kızına tecavüz ettiğini gördüm ayrı haberler paylaşmıştim burada yollarda 60lardan kalma arabalar vardı insanlar fakir ve kötü giyiniyolar yani brezilyaya gidip100 dolara insanlar nasıl soyunuyorsa Azerbaycan'da da öyle Türkiye'nin 100 sene oncesi ülkenizin kıymetini bilin
SORUNUZ VARSA CEVAPLARİM
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer