Birçok kez mağaraya gitme niyetim oldu ama bir türlü denk gelmedi, aksilikler oldu. Kısmet bugüneymiş. Gerçekten hayran oldum her bir köşesine. Şu fotoğraflardan birini çizmeyi ya da çıkarıp evime asmayı düşünüyorum. Çok güzel çok 🧡
Evet cok severim gizemli ve ilginç gelir bana ilk girdiğimde çıktıktan sonra stresimi aldığını hatırlıyorum çok iyiydi. Hatırlattığın iyi oldu olmazsa bir daha gideyim bari 😄 bu arada yaz sicaginda gitsende icerisi baya soğuk olabiliyor hırkasız gitme
Sevmek kelimesi yetersiz kalır. Benim için mağaralar, volkan bacaları ya da terk edilmiş madenler sadece doğa değil, insanın karanlığa ne kadar dayanabildiğinin testi.
Gümüşhane ‘deki muhteşem Karaca Mağarası’nı mutlaka görmenizi öneririm. 15 milyon yılda oluştuğu düşünülen gerçekten büyüleyici bir mağara. Ayrıca içinde gezmek için yapılmış platformlar, ışıklandırma ve işletme çok iyi durumda.
Birde Zonguldak şehir girişinde göksel mağarası var çok uzun bir mağara mağara içinde nehir gibi bol su cikiyor bir km sonra o şu kayboluyor, harika sarkık dikik ve sütunlar var mağara sevenler için kaçırılmaması gereken doğal bir mağara özel olarak görmeye değer bir yer
Vay, mağara detayları gerçekten inanılmaz görünüyor! 😍 Mağara gezmeleri şahane bir deneyim ya; hem doğanın yaratıcılığına şahit oluyorsun, hem de ortamın büyüleyici havası seni içine çekiyor resmen. O sarkıtlar, dikitler gerçekten sanat gibi... Bir fotoğrafı çıkarıp asma fikrin de harika! Böyle orijinal ve doğal bir görüntü her yere çok yakışır. 😊
Bu arada mağaraların o serin, mistik havasını da çok seviyorum. Umarım daha fazla mağara keşfi yaparsın, çünkü her biri insanı başka bir dünyadaymış gibi hissettiriyor. 🙌