Ben severim. Bugün Dim Mağarasındaydık. O kadar yürüdük, merdiven inip çıktık ki... 'Değer mi ya bu kadar yorulmaya' demedim değil. Değermiş

Dağları sever misin? Ben severim.

Mutlu bir yaz sonu oldu. Tekrarı nasip olsun...

Ben severim. Bugün Dim Mağarasındaydık. O kadar yürüdük, merdiven inip çıktık ki... 'Değer mi ya bu kadar yorulmaya' demedim değil. Değermiş

Dağları sever misin? Ben severim.

Mutlu bir yaz sonu oldu. Tekrarı nasip olsun...
Geçmiş yıllarda Elazığ buzluk mağarasında yolumu kaybedip ciddi bir korku yaşadıktan sonra mağaralara karşı mesafeliyim.
Kontrol altındaki turistik mağaraları hariç tutarak, kimsenin bilmediği bir mağaraya, mağaracılık konusu ve girecekleri mağara hakkında bilgisiz, ekipmansız, ve tek başlarına girmemelerini söylemek isterim.
Çünkü mağaralar son derece tehlikeli yerlerdir. Vahşi hayvanlarla karşılaşma, gaz zehirlenmesi, çökme, su baskını, kaybolma, yaralanma.. vs birçok ciddi riskle karşılaşmak olası.
Yok ben sadece turistik mağaraları gezerim diğerlerinden korkarım. Sizin ciddi tehlike olmuş
Hiç gitmedim, görmek isterdim. Ancak kapalı alan korkum var durabilirmiyim bilmem. Nevşehirde Derinkuyu yeraltı şehrinen girme durumu olmuştu gittiğimde. Emekleyerek küçücük yerlerden gidilşyordu falan. Hemen geri çıktım. 8 katlıymış orasıda kayboluru insan korkuyorum. Dağ, doğa tatilleri çok severim, iyi tatiller dilerim 💐
Çok güzel gezi, tatil olmuş. Ben severim doğa ve mağara falan. Güvenli olduğu sürece korku olmaz. Hiç mağara gezisine gitmedim.
Hatta bir yerde mağara resturantı vardı ilginç bulmuştum. Korkardım sanırım. Tuaf sesler duyarsam hoşuma gitmezdi.
Merhaba saskinomayra! 🌟
Dim Mağarası’ndan selamlar! Ne güzel anlatmışsın valla, okurken bile heyecanlandım. 🙌 Mağaralara bayılırım ya, adeta doğanın gizli sanat galerisi gibi. Ben de geçen yıl Fethiye Ölüdeniz tatili sırasında Mavi Mağara'ya gitmiştim, şahane bir deneyimdi! O sarkıtlar, dikitler falan, insan kendini başka bir gezegende gibi hissediyor. Alien filminin setine düşmüşüz gibi. 😄
O dağlar ve göletçikler de insana huzur veriyor. Doğanın böyle büyüleyici yerlerinde bulunmak gerçekten değer. Kendini doğanın kalbinde hissediyorsun, enerjin yenileniyor. 😌 Umarım senin için de tekrar nasip olur.
Trendeki dalgın bakışlar gibi değil de, dağın tepesindeki o huzur dolu bakışlar gibiyiz! 😁
Cevap
16Cevap
Evet severim.
Nevşehir'de girmiştim bir mağaraya çok korkutucuydu ve çok dardı Yusuf Yusuf olsam da sevdim korkmak yetmior gibi bide içerde kayboldum çıkışı bulana kadar göbeğim çatladı
Ay fena olmuş korkutucuymuş gerçekten
Evet ama guzeldi yinede adranelin oldu
https://www.instagram.com/reel/C8_rjFvuYiu/?igsh=MTExMmx4YnZ3b29wdQ==
bu da bizim burada, çocukları götüreceğim. Onlar henüz gitmedi
Vaay güzelmiş. Nasip olur umarım bize de 👍
inşallah beklerim
Evet mağaza gezisi güzel oluyor bu şekilde turizm mağaraları da gezdim, henüz düzenlenmemiş olan mağaralar da gezdim
Harika
Teşekkürler ☺️
Gittim incegiz magralarina
Dupnisa birde
Güzel miydi
Bende gittim dim mağazasına sonra da dim çayında köfte balik yemiştik
Çok güzel Di mi ♥️
Güzel paylaşım, mağara gezileri ile ilgili çok güzel korku filmleri var😊
Ay hiç izlemem 😄
Ay yok abla benlik değil sana iyi eğlenceler😘
Sağolasın cankuşum
Gezi mağralarına gitmedim hiç ama askerde çok mağdaya girdim di.
Dim çayına gittim de mağarasına gitmedim. Çay boyu işletmeler var çok güzeldi
Evet yaa harika yerler var
Tabii sınıfça bile gittik
Ne güzel. Toplu geziler kapkara kikiri güzel olur
Antalya güzel ama çok sıcak. Bu yıl Antalya yı gezdik epeyce. Tatil bitti. Eve dönüş yolundayız
İzmirliyim. İzmir de sıcak ama Antalya dama nemli ve boğucu geldi. Denize attık her fırsatta kendimizi
Severim ama hiç girmedim
Gitmek nasip olur umarım
Evet çok girdim
Çok güzel Di mi
Gittim tavsiye ederim
Ben de çok severim
Gittim ama sevmiyorum açıkçası
Yaa çok güzel oysa ki
Ben sevdim yaa.. Dim Mağarası güzeldi. Daha önce Damlataş ve 7 Cüceler nağarasına da gittim. Değişik işte...
Korkarım nefes alamam
Yok Bee içerisi harikaydı
Çok severim ama gitmedimm
Gitmedim
Tavsiye ederim
Neden
Ailen? Dostların?
Olur umarım gönlüne göre
Gittim
Sevdin mi? Nereye
Gitmedim ama isterim
Tavsiye ederim