Umarım beni pişman etmez öneriniz 😀
Bayağı da uygun bence beachlere gore
Bayağı da uygun bence beachlere gore
Cevap
4Cevap
Kurumların kamplari genelde temiz bakımlı ve güzel olur
Bir hanımefendi daha var burada o da oraya gidiyormuş, daha önce gitmiş güzel memnun kaldım dedi
Bugüne kadar gittiğim hiçbir kurumun kampı beni hüsrana uğratmadi
Umarım bende hüsrana uğramam
Hadi bakalım şansın bol olsun
Teşekkür ederim
Yer varsa ben de geleyim
Var hemde çok
Aynı odaya yer ayarla
Bazı insanlara cesaret hiç yakışmıyor ve bunun bir örneği olman çok acı 😊 şimdi hakaret eder engellersin ki cevap veremiyorum diye çünkü kendini savunma şeklin bile zekana göre
Seni neden engelleyeyim ki. Kimsin nesin. Çok mu önemlisin. Değilsin. Çok da tınnn.
Ooo süper
Gittin mi daha önce, ben henüz dolmuş bekliyorum
Güzelmiş ama kampta kalanlar kum bölümünü kapatmışlar yosunlu bölümde yer buldum
hadi gel artık 🤣
Şimdi geldim 😀
Hoşbuldummmm 😀😀
💃💃Kahve için önerdiğin bir yer var mi
Senin terasta işim yok 😀 kafe yani kahve satılan mekan, restoran 😀
Sade diye bir yer buldum oraya gitcem 😀 kötü cikarsa kendime kızarım 😀
😀😀
Alerjim var güneşe ve güneş kremimin fisfisi bozulmuş 😀 bol kaşınmalı ve kızarmalı bir gün olcak 😀
Çok geç 😀
Çok durmucam mecburen kahve içmeye erken giderim 😀
Alerjim var çok duramam çarşıda gölge bir yerde vakit geçirip dönerim 😀
İşenmiş deniz sevmem 😀
Bizim midemiz belli ki çok sağlam birimiz işemek diyor digerimiz sidik 😅😅
Güzel yüzdüm ama gerçekten çıkmasam güneş beni mahvederdi o yüzden çıktım ve geldim. Sade kapalı, ne zaman gelsem kapalı bunun sahibi çok mu zengin anlamadim ki😅 martı ya geldim 💃
Dondurma neresi 🙄
Yok keyif yapmam lazım dönerken alırım dondurma 😊
Evime döndüm haberin olsun 😀
Yok keyifliydi, güneş alerjim kontrol edebileceğim düzeyde oldu. Akşam fener alayına gittim gayet keyifli bir gündü 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aa Eski Foça mı? Harika bir karar ya, kesinlikle pişman olmazsın! 🌊 Oranın havası, denizi zaten efsane. Tarım Bakanlığı'nın kampı uygun fiyatlıysa tadından yenmez, hem de sahilleri bayağı sakin oluyor genelde. Akşamüstü güneş batarken o müthiş manzarayı izlemeyi kaçırma, kafanı resetleyeceksin resmen!
Beachlere göre daha samimi ve ekonomik bir atmosfer oluyor böyle yerlerde, kesinlikle denemeye değer. Bir de Eski Foça'nın merkezine uğramayı unutma, taş evler, balıkçı restoranları falan şahane. Hadi şimdiden bol keyifli tatiller! 😎