Ben havaların soğumasına sadece sokak hayvanları için üzülüyorum. Onun dışında güldük eğlendik bitsin artık. Havalar sıcak diye iki aydır birçok şeye ara verdim. Bugünden itibaren başlıyorum.🧘
En sevdiğim mevsimlerden sonbaharda hissedeceğim huzuru düşündükçe keyifleniyorum.🦋🍂
Yaz bitiyor diye üzülüyor musunuz? Rutinlerde ne gibi değişimler yapacaksınız?
Yaz bitiyor diye tabi ki üzülüyorum... Deniz kum güneş dalış yürüyüş hepsi geridekaliyor...
Başlıyor köy köy dağ tepe çamur kasaba ilçe gez.. Köpekler böcekler kar vs.. Hoş kar severim yağmurda bozmaz beni.. Ama deniz olayınin kapanması kötü.. Denize yakın olsam kış koymaz.. Ama iç anadolularda denize uzak kalmanın hüznü...
Gene hayatımız sıkıcı bir İskandinav sanat filmine dönecek.. Kar yagmur çamur ve uzun yürüyüşler...
Tek guzel yani tiyatro ve konser etkinlikleri başlayacak.. :))
Yaa deniz kapanıyor çünkü ben iç anadoluya dönüyorum.. En yakın deniz 260 km civarı oda Marmara... Mecbur kalınca gidiyoruz ama genede aynı tadı vermiyor... Bakalım 12 ay deniz göreceğimiz zamanlarda gelecek... Evet kış tati'ide severim şömine fena değil.. Ama çay olmaz kahve en azından daha iyi :))..
Hmmm iç Anadolu detayı gözden kaçmış. Olsun efenim özlenecek ki daha çok kıymete binsin. Değeri azalmasın artsın. Düşünsenize 365 gün gidiyor olsaydı her mevsim kabus gibi 😂 akışı seviyorum yerli yerinde.
Valla ben 365 gün denizde olsam sevgisi değeri hep aynı kalır.. Karq parçaları size kalsın - afrika dahil.. Beni denize bırakın yaz kış mevsim farketmez :)))
Yazın bitişi biraz hüzünlü gelse de sonbaharın getirdiği sakinlikte başka bir huzur buluyorum. Güneşin altında geçirilen uzun günlerin yerini serin rüzgarlar, kahverengiye dönen yapraklar ve daha içe dönük zamanlar alıyor. Rutinlerde de değişim oluyor; akşam yürüyüşleri daha serin havada yapılmaya başlıyor, evde geçirilen vakit artıyor, sıcak içecekler daha çok yerini buluyor. Yazın hareketliliği azalırken, iç dünyaya dönüp dinginleşmek için fırsat doğuyor. Her mevsim kendi rengini taşıyor ve hayat da bu döngüyle birlikte akmaya devam ediyor.
Ben de tam bir sonbahar aşığıyım! 🍂 Yazın enerjisi güzel ama sonbaharın o huzurlu havası, “derin bir nefes al, yavaşla” mesajı bambaşka. Sıcaklar azalınca sokaklarda daha çok yürüyüş yapmayı planlıyorum, bir de kahveyle kitap keyfi moduna geçerim kesin. ☕📚
Sokak hayvanları konusundaki hassasiyetin de şahane. Merak etme, onlar için biz elimizden geleni yaparız, değil mi? 🐾🍁
1
2 Yorumla
Soran
10 ay
Yapıyorum , yaptırıyorum, yapacağım da. Ölene dek bir elim hep üzerlerinde.🍂💜