Selam ♾️ Bu yaz veya bu yıl hayatınızda neleri değiştirmeyi düşünüyorsunuz? hedefleriniz, planlarınız veya hayalleriniz nelerdir. En çok değiştirmek başarmak istediğiniz konular nelerdir.

Selam ♾️ Bu yaz veya bu yıl hayatınızda neleri değiştirmeyi düşünüyorsunuz? hedefleriniz, planlarınız veya hayalleriniz nelerdir. En çok değiştirmek başarmak istediğiniz konular nelerdir.

Aldığım kararlar, kararlarımdan dönmemek. O'nun dışında spontane yaşıyorum son zamanlarda. Çünkü hayatın bize ne zaman ne getireceği belli olmuyor..
Bu yaz kendimi değiştirmek istiyorum.. güçlü bir karakterim ama bunun üzerine daha da güçlü sağlam bir yapıya sahip olmak istiyorum.. bu yaz için değil ama ileri zamanlarda isteğim hayalim var birde olursa oooo deme keyfime. modda olacağım 😃
Umarım olursun abla :D
Umarım canımcim 😃
Canımcım demen çok iyi abla :D :)
😘🤗💐💐💐
🤗🤗🦋🦋
Eic teşekkür canım 💐
Rica ederim abla 🤗🌹🤗
Öğrenmek istiyorum her şeyi. Büyümeme gelişmene yardımı olsun istiyorum yaşadığım hayatın. Bilgi olarak kaabul ediyorum hayatın getirdiği şeyleri. Keyifli mutlu olmak için özenle yaşamak istiyorum.
Spontane.. Öyle yüklü planlarım yok..
Teşekkür ederim..
Rica ederim abi
Cevap
4Cevap
Evlenmeyi düşünüyordum... sonra son sorumdaki erkeklerin sabahları yüksek sesle olan müziğe tepkilerini görünce... hayaller 🧨
En güzeli olsun her zaman :)
Hakkımızda hayırlısî barış... ama erkeklerin sabah müzik sevmemesi.. evde kalcagımın en bariz örneği oldu😅
Bende sabah müzik sevmem :D uyku varken sdfsdf
Yaaaaa🥺🥺🥺 allahım koca dünyada yapayanlızım.. neşeli olmak en büyük günahım🤷♀️😅
ama eşim olsa tabi sabah şarkılarını severim o zaman sdfsd :D :D ama şu an sevmem
Daha İyi fit bir vücut yapmayı ve yumruklarımın sertleşmesini 😎💪
Başarılar kardeşim :)
4yıldır sanaldan konuştuğum bir arkadasim var onunla buluşcam baya değişlik olacak bana😂
İyi buluşmalar abla :D bende arkadaşlarım ile buluşmak isterdim :)
Erteleme
Biraz erken değil mi ahahhah
Yani 10 yıldir olanla bulusamadim kdksjd
Ooo cesaretini kutluyorum. Neden böyle riskli yasiyorsun ahahahah
Bu yaz ders çalışmayı düşünüyorum çünkü hayatımdaki en büyük değişikliği bu şekilde yapabilirim..
Şimdilik tek hedefim stajı düzgün yapıp işe alınma avantajı yakalamak başka şeyler de var ama kafamı o tarafa çevirmek istemiyorum
Normal günlük rutinime devam ederim. Bu yaz özel bir planım yok.
İnsan bazen ağır sınavlardan, işten güçten, seviyeli ilişki yaşama olayından vs o kadar yoruluyor ki bazen nefes almak istiyor. Farklı şeyler yapmak istiyor.
Bayadır bir hayatımda değişiklik oldu. Büyüdüm resmen..
Torba yasayi bekliyorum heyecanla😄
O nasıl bir şey abla :D
Ha anladım bilmiyordum teşekkür ederim açıkladığın için abla :D hakkında her zaman en güzeli en hayırlısı olsun 🌺🤭
Bu yaz aynı kalacağım 😄
Galiba hiçbir şey ama keman kursuna yazılasım var.
Hayatımdaki insanları
Standart devam ama seneye taşınacağım
Hiç.
Bilmem
maalesef yapamiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?