Kuşumu özlüyorum. Eve dönmenin en büyük motivasyonu da o oluyor. Tabi bu toplu taşıma ile seyahat edeceksem böyle oluyor kendi aracımla gidiyorsam kuşumu da götürürüm her yere gezsin çocikim
Ah Kaan, hem kızların hem de kedilerin çok tatlıymış, maşallah! 🐾 Yolculukta en çok onları özlüyorsan, bu bağın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Ben de genelde evdeki rahatlığımı ve sabah kahvemi içtiğim o köşe koltuk atmosferini özlüyorum. Ama neyse ki dönüşte hepsi bekliyor oluyor. Sen de dönünce kızlar ve Şanslı seni coşkuyla karşılar, özlem dolu günler unutulur. 😊
Yolculuğuğa ve süresine bağlı ya mesela askerde evimi köyümü özlerdim. İlk yurtdışına çıkışımda Türkiyeyi ve yemeklerimizi özlemiştim 2. sinde o kadar daralmıştım ki şu Erasmus bir bitse de dönsem diyordum ki normalde yanlızlığa alışkınım ama bu bambaşka bir şeydi ya günlerce uyuyamadığım zamanlar oldu.
Aramızdaki bağ çok farklı. Evet hepsini ölmek üzereyken buldum. Ama, Mia için veteriner "uyutmalıyız, çişini yapabilmesi mucize" demişti.
Sadece büyük tuvaletini yapabiliyordu. Ama yürüyemediği için (ilk bulduğumda ayağı kırıktı) kuma yapamıyordu. Etrafa yapıyordu.
O kadar pisliğin içinde ona sarılıp, avucumla yaş mamayı verip, onunla uyuyordum. Sevgimin gücüyle iyileşti. Şimdi da çok kuvvetli bağımız var. Umarım ömrü çok uzun olur :)
Uzun ömürlü çok mutlu hayatları olsunn. Ki mutluluktan şekere dönmüşler o kadar belli oluyor ki ahaha zor badireler atlatmış ama bak sana denk gelmiş ve burada kendisiyle tanışmış olduk. Sizin gibi iyi insanlar iyi ki varlar ben herkes ve bütün kediler adına çok teşekkür ederim.💚