Yattıkları yataktan uzak kalmak uykusuz bırakır örneğin alışkanlıklarına bağlı insanları. Yastığını, yorganını, televizyon izlediği köşesini...
Bu bağlamda sizlere sorum şu;
Evinizden uzakda iken en çok neyi özlersiniz?

Ev özlemi değil bendeki her ortama uyum sağlamak benim işim sadece yanında olmak istediğim insandan ayrı olmak zor diye düşünüyorum, O'nun yanında olduktan sonra bana her yer ev olurdu, uzay bile...🦄🍀🍏⭐❤️
Öncelikle fenomenlik hayırlı olsun✨
Uzay nedir ya 😄
Teşekkürler 🙏 neden olmasın 😂😂
Selamlar,
Şöyle bir gerçek var evimden uzak olduğum zaman özlediğim iki şey var. Birincisi annem diğeri ise yastığım. İnsan yastığını her yere götürmek istiyor gerçekten. En lüks otelde kalsan bile yok arkadaş o yastık rahatlığını başka bir yerde yakalayamıyorum. Bunun sıkıntısını askerde de çok çekmiştim. İnsanın kendini yatağa gibi yok gerçekten.
Evimden başka bir yerde uyuyabilmem mümkün değil, bu yüzden işkence gibi bir şey oluyor benim için. En çok odamı ve içinde ki yatağımı özlüyorum, sonra annemin yemeklerini özlüyorum, sonra ailemi özlüyorum.😄
Selam.. Evimden uzakta kaldığım zamanlarda oldu ama öyle aman aman bir şeylerin özlemini duymadım yani :D Ailem ve sevdiğim insanlar dışında.. Keyifli günler..
Sen ve özlem 🙄 şaşırtıcı 😂
#İkizlerVeGörünmeyenÖzlemi
Cevap
6Cevap
Ben bildiğin ev kuşuyum.
Evimden uzakta bildiğin işkence çekerim her konuda.
Hele yastığım olmazsa uyumamın mümkünatı yok
Aynı şekilde yatağımın.
Yatagimi cok ozlerim, odami, kokusunu. Hatta ozellikle kokusunu diyebilirim. Her evin kendine ait bir kokusu var ve ben bizim evin kokusuna bayiliyorum kis aylarinda iceriye girdigim zmn gelen o sicaklik antiredeki lavanta kokusu bitiyorum buna🥰
Bende özledim şu an sizin evi 😂
😂😂😂
Merhabalar..☃️ Evimi kocaöan seviyorum bir sürü alışkanlığım var çünkü; haliyle evden uzakta başka yerde ki; bu özellikle yaz tatilinde oluyor tatile gidersem , yatağımı oyuncaklarımı, dolaptaki fıstık ezmesini, resim çizmeyi, spor rutinimi özlüyorum. Ama sadece bir iki gün özlüyorum🙆🏻♀️O tatilde eğlendikçe dönesim gelmiyor sonra çünkü. Onun dışında kolay kolay başka insanların evinde kalmam özleyeceğim için..
Tatile gittiysem öyle bir düşüncem olmaz. Ama iş amaçlı evimden uzaktaysam yatağımda uzanmayı, ayaklarımı uzatıp film ya da dizi izlemeyi özlerim genelde. Zaten insanın en rahat ettiği yer kendi evidir.
Çünkü istediği özgürlüğe sahip alanı vardır. Yoksa ne kadar samimi olursa olsun başka birisinin evinde o rahatlığı bulamayacaktır.
Aslında uzaktayken olduğum mekana bağlı. O sırada eğlenceli ve mutlu olduğum bir ortamdaysam hemen özlemem, tadını çıkarırım. Fakat çok sıkıldığım ve memnun olmadığım bir ortamdaysam evdeki konforumu ve o sıcaklığı özlerim..
garip gelecek , belki güleceksiniz ama en çok tuvaletimi özlerim. evden bi kaç günlüğüne bi yere gitsem kabız oluyorum. ille de kendi evimin tuvaleti :))
Gülünecek bir şey değil bence. İnsanın evi gibisi yok ise bunlar da dahil. Xd
evet, kimisine garip geliyorda o yüzden :)
✨✌🏻😊
İş gereği çok fazla yurt içi yurt dışı seyahat eden biriyim. Yemek vs konusunda pek de birşeyi özlediğimi söyleyemem. Ama yatağımı, evimde serilip yatmayı, televizyon karşısında kuruyemiş tüketmeyi özlüyorum. Bir de çocuklarımı özlüyorum.
En çok odama, kendime ait köşeme geçip yalnız başıma müzik dinlemeyi özlüyorum. Gittiğim yatılı gittiğim evlerde genellikle yalnız kalamıyorum😄
Direkt evin kendisini özlüyorum eve düşkün biri olaraktan
Kedim Bulutu, odamı, yatağımı, kitaplarımı, bahçeyi özlerim. 😊
Evden belirli bir dönem uzaklaşan birisi olarak
Ailenin yokluğuna alışıyorsunuz
Ama o konforu ozluyorsunuz
Yatağımı ve pamukşekerimi
Pamukşeker kim
Pelüş ayıcıkım 😅
Allah'ım 😂
Ne yahu :D var pembe pembe ne tatlı
Bir şey demedim 🤐😄
Selam söyle pamukşekere
#Pembeşeker 🖤
😃✌️ tamam
Evimi
Yatağımı
Rahatlığı falan
Yastığım ve tuvalet :/
Evdeki rahat konfor huzurluğunu.
Evimdeki huzuru özlüyorum kesinlikle🌸
Buzdolabının kapağını açıp kapatıyorum onu 😐
Televizyon kanepe perde aile her şeydir.
Yatağıma yakın olan prizi
Rahatlığım dışında hiçbir şeyi özlemiyorum.
Evimi
Fenerli battaniyemi
ev yemekleeri
Yatağımı
En çok odamı özlüyorum.
Koltuğumu
Düzeni mi özlüyorum.
Yatağımı
Evin konusunu
rahatlığı
Hicbirseyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?