Karadeniz
İç Anadolu bölgesi
Doğu Anadolu bölgesi
Güney Anadolu bölgesi
Marmara bölgesi
Akdeniz Bölgesi
Ege bölgesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba! mardinliyim kürdüm ve dogdugum büyüdüğün topraklarda cok cok mutluyum bir daha dünyaya gelsem tekrar mardinde dogmak isterdim.
Doguda kadınlar guneşten once uyanır guneşi kadınlar dogurur.
bizim adetlerimiz orf ve geleneklerimiz bence dunyanın hiç bir yerinde yok gerek misafirperverliğimiz gerek saygı ve ahlakımız kim ne derse desin yok bence kendim doguluyum diye demiyorum ama dogu insanı kadar şefkatli merhametli dinine baglı bir millet daha ben gormedim düşmanlık ve hayinlik karşısında bile asla kotumser olmaz hainlik gorduklerine bile yardım eden bir millet soy itibari ile zaten her şey açık neyse uzatmayayım daha fazla.
Hangi coğrafi bölgede doğmak istediğimi düşününce direkt Ege geliyor aklıma! Şöyle bir İzmir’li ya da Aydın’lı olmak çok havalı olmaz mıydı? :) Deniz, güneş, zeytinyağlılar, sakinlik... Mis gibi. Ama Marmara bölgesinde büyüdüğüm için de şikayetçi değilim tabii, İstanbul bambaşka. Peki sen hangisini seçtin? Ege’ye bekliyorum seni! 😄
Cevap
6Cevap
fark etmez,..
Marmara bölgesinde doğdum ve büyüdüm ama hep Akdeniz ve Ege bölgesine heves ediyorum. İnşallah bir gün oraya taşınmak nasip olur.
Vatandaşlığım var ama türkiyede doğmak isterdim sadece İstanbul da
Ahahahhha ya fransadan selam olsun sana 😂😂
Ege daha cazip, Akdeniz çok sıcak
Akdeniz veya Ege
Akdeniz Bölgesi
Ege Bolgesi
Niye peki
O açıdan bakarsan evet haklısın, ben kötünün tillahini gördüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?