dün sevgilimle efes antik kente gece müzesine gidicektik neyse mesafemizde 1. bucuk saat. 6.30 da cıkalım burdan dedim tamam dedi saat 3 de diyorki abimlerle denize gidicem neyse yetişemezsin gitme bence dedim yetişirim dedi 7 de eve geldi 7.30 da çıktık anca. benimde modum düştü önceki gün daha bile erken buluşuruz işim erken bitecek dedi ama abileriyle denize gitmeyi tercih etti. neyse yola çıktık bi daha böyle plan yapma bizim planımız varken lütfen yetişemiceğin belli dedim tamam kusura bakma özür dilerim hayatım dedi konuyu kapadım, bir de normalde cuma günü gidicektik maç var dedi iptal ettik, cumartesiye attık planı yani insan dikkat eder neyse
efese yaklaştık 10 dakika kaldı aşırı trafik vardı yine moralim bozuldu eve de geç kalıcam keşke gitmeseydin bugün denize yani yetişemicektin zaten dedim o da bağırmaya başladı bak kalmış burada on dakika girmemize şimdimi söylüyosun bunu baştan söyledim istersen gitmeyelim buralarda oturalım baska gün gideriz dedim ama hala özür dilememe rağmen söyleniyosun ben girsekte mutlu olmıcam dönelim dedi girmedi kapısından döndük baya bi bağırdı bu kadar büyük bişey ne dedim ben?
efese yaklaştık 10 dakika kaldı aşırı trafik vardı yine moralim bozuldu eve de geç kalıcam keşke gitmeseydin bugün denize yani yetişemicektin zaten dedim o da bağırmaya başladı bak kalmış burada on dakika girmemize şimdimi söylüyosun bunu baştan söyledim istersen gitmeyelim buralarda oturalım baska gün gideriz dedim ama hala özür dilememe rağmen söyleniyosun ben girsekte mutlu olmıcam dönelim dedi girmedi kapısından döndük baya bi bağırdı bu kadar büyük bişey ne dedim ben?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer