Bu durum rezillik değilmi?

Tamam estağfurullah dinin İslamın rezilliği olmaz haşa da yani ben paylaşamam anca cuma günü olması lazım paylaşmam için yoksa rezil olurum diye utanırım korkarım bazı insanlar cuma günü gelmeden perşembeden itibaren cuma mesajı paylaşıyor Whatsapp durumuna hayırlı cumalar diye yazıyor ben olsam atmam utanırım çekinirim korkarım rezil olmaktan bu durum rezil olmaya geçiyor cuma günü gelmeden perşembe günü hayırlı cumalar diye yazmak rezilliktir haşa diyorum bu arada rezilliği İslama katmak istemiyorum halbuki öyle şey paylaşmak sevaptır da bu durum da fesat düşünmeyin bu özgüvenden mi kaynaklı yoksa ya bende hep cuma mesajları paylaşırım ama perşembe asla paylaşmam bi ara paylaşayım dedim rezil olmaktan korktum paylaşmadım tamam bu özgüvenden kaynaklı bir şey bir insan birşeyden utanmıyorsa rezil olmaktan utanmıyorsa özgüveni tam demektir ama sonradan özgüveni zedelenipte bu durumu aklına gelipte utanır diye aklıma geliyor sonradan pişman olabilirler ben neden cuma mesajını perşembe günü paylaştım diye kendilerini yiyip bitirirler diye düşünüyorum hemde akıl var mantık var cuma mesajı cuma günü paylaşılır öyle şey olur mu insan kendini bile bile neden rezil ediyor ki onu anlamış değilim siz olsanız cuma mesajını perşembe günü paylaşırmısınız?

Bu durum rezillik değilmi?