Tatilim sırasında gördüğüm sevimli bir adamı bulmam gerekiyor, help?

Bana bunun aşık olunan kişileri bulmak için kullanılan bir uygulama olduğu söylendi ama ne yapayım bilmiyorum lol, umarım kendimi utandırmıyorumdur.
(henüz Türkçe konuşamıyorum ama her şeyi çeviriyorum bu yüzden dil bilgisi/kelime dağarcığı hatalarım için özür dilerim
Aslında geçen hafta İstanbul'un Çemberlitaş yakınlarındaydım, çok güzel bir geziydi ve bayıldım! <3

ve orada bir adam gördüm, eskiden sinema olan küçük atölyenin içinde çalışıyordu adı Şafak Sinemaları'ydı ve geceleri çalışıyordu, ben onu sadece geceleri gördüm, uzun boylu, yakışıklı, beyaz tenliydi, biraz sivilcesi vardı, yüzünde hiç kıl yoktu ve gördüğüm en güzel gözlere sahipti. Sorun şu ki Instagram hesabını sormaya çok utanıyordum. Gelecek yıl soracağım AMA şimdi istiyorum.

Gerçekten kalbimi çaldı.. Latin havası var ve çok sevimli ve nazik görünüyor, bahse girerim bir sineği bile zor incitebilir! Onu tanıyan varsa lütfen bana haber versin ve iletişim bilgilerini versin (Tercihen Instagram ama Facebook da olur ama kullanmıyorum)

O da genelde siyah tişört giyer! Ve her zaman dükkanın önünde insanları bir şeyler almaya toplamaya çalışır, arkadaşı hafif sarışındır ve sadece geceleri 5 euros tişört satar,

mağaza t-shop ile aynı cadde üzerinde ve bedava!
Lütfen hanımlar, bir yabancının tatil aşkını bulmasına yardım edin! 😭😭💗

Thank you in advance ❤️
Tatilim sırasında gördüğüm sevimli bir adamı bulmam gerekiyor, help?