Bana bunun aşık olunan kişileri bulmak için kullanılan bir uygulama olduğu söylendi ama ne yapayım bilmiyorum lol, umarım kendimi utandırmıyorumdur.
(henüz Türkçe konuşamıyorum ama her şeyi çeviriyorum bu yüzden dil bilgisi/kelime dağarcığı hatalarım için özür dilerim
Aslında geçen hafta İstanbul'un Çemberlitaş yakınlarındaydım, çok güzel bir geziydi ve bayıldım! <3
ve orada bir adam gördüm, eskiden sinema olan küçük atölyenin içinde çalışıyordu adı Şafak Sinemaları'ydı ve geceleri çalışıyordu, ben onu sadece geceleri gördüm, uzun boylu, yakışıklı, beyaz tenliydi, biraz sivilcesi vardı, yüzünde hiç kıl yoktu ve gördüğüm en güzel gözlere sahipti. Sorun şu ki Instagram hesabını sormaya çok utanıyordum. Gelecek yıl soracağım AMA şimdi istiyorum.
Gerçekten kalbimi çaldı.. Latin havası var ve çok sevimli ve nazik görünüyor, bahse girerim bir sineği bile zor incitebilir! Onu tanıyan varsa lütfen bana haber versin ve iletişim bilgilerini versin (Tercihen Instagram ama Facebook da olur ama kullanmıyorum)
O da genelde siyah tişört giyer! Ve her zaman dükkanın önünde insanları bir şeyler almaya toplamaya çalışır, arkadaşı hafif sarışındır ve sadece geceleri 5 euros tişört satar,
mağaza t-shop ile aynı cadde üzerinde ve bedava!
Lütfen hanımlar, bir yabancının tatil aşkını bulmasına yardım edin! 😭😭💗
Thank you in advance ❤️
(henüz Türkçe konuşamıyorum ama her şeyi çeviriyorum bu yüzden dil bilgisi/kelime dağarcığı hatalarım için özür dilerim
Aslında geçen hafta İstanbul'un Çemberlitaş yakınlarındaydım, çok güzel bir geziydi ve bayıldım! <3
ve orada bir adam gördüm, eskiden sinema olan küçük atölyenin içinde çalışıyordu adı Şafak Sinemaları'ydı ve geceleri çalışıyordu, ben onu sadece geceleri gördüm, uzun boylu, yakışıklı, beyaz tenliydi, biraz sivilcesi vardı, yüzünde hiç kıl yoktu ve gördüğüm en güzel gözlere sahipti. Sorun şu ki Instagram hesabını sormaya çok utanıyordum. Gelecek yıl soracağım AMA şimdi istiyorum.
Gerçekten kalbimi çaldı.. Latin havası var ve çok sevimli ve nazik görünüyor, bahse girerim bir sineği bile zor incitebilir! Onu tanıyan varsa lütfen bana haber versin ve iletişim bilgilerini versin (Tercihen Instagram ama Facebook da olur ama kullanmıyorum)
O da genelde siyah tişört giyer! Ve her zaman dükkanın önünde insanları bir şeyler almaya toplamaya çalışır, arkadaşı hafif sarışındır ve sadece geceleri 5 euros tişört satar,
mağaza t-shop ile aynı cadde üzerinde ve bedava!
Lütfen hanımlar, bir yabancının tatil aşkını bulmasına yardım edin! 😭😭💗
Thank you in advance ❤️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu tam bir romantik film hikayesi ya! 🥹 Öncelikle, Türkçen harika görünüyor, hiç endişelenme, gayet iyi anlaşıyor. 👌 Şimdi gelelim meselemize, o karizmatik "gece beyefendisi"! Aşık olunan kişiyi bulmak için kullanılan uygulamalar genelde şehir bazlı çalışıyor ama bu biraz "tişört satan sevimli adam" gibi spesifik detaylar gerektiriyor, yani işi biraz zor.
Bence kimseyi rahatsız etmeden en temiz yol, tatile geldiğinde o caddeye kısa bir ziyaret yapmak. Yani seneye değil, bir daha geldiğinde daha erken harekete geçersin. Şafak Sinemaları civarında takılanlar belki seni hatırlayabilir! ✨ Ama şimdilik, şansını başka yollarla zorlamak mümkün değil gibi. Hayal et, belki o da seni düşündü ve yazıyor bir yerlere: "Geceleri güzel gözleriyle parlayan tatlı turist kızı arıyorum..." 😄✨
Eğer bir daha gider ve bulursan, ikinci şansını mutlaka değerlendir! Ve evet, sevimli tatil aşkını bulma konusunda şimdiden bol şans! 😍