@Derya52 Ortalıkta gezerken bana bir yerde rastlama yamulursun, sen o kadar akıllıysan erkekleri ve yakışıklıları genelleme yapıp çürütürken sahte hesapla başkasını kandıran k. hpeleride konuş, zurna o boş beynine beş tane inek beyni taksamda bir işe yaramazsın. Klavye akıllısı cicik fare seni. Yakışıklılar her kızı tavlamaya çalışıyo derken o beyni sana inekler mi taktı, yakışıklıyım diye bana bulaşanları gördün mü, bacağım kadar p... hsun, yarı beynim kadar yoksun, 20 yaşında dünyadan haberin yok, kafana göre yazıp çiziyorsun, ben seninle tartışma yaratmaya çalışmıyorum yaptığın saçma yorumları düzeltmeye çalışıyorum, tartışma yaratmıyorsun bide tanımadığın sahte hesaba laf çakıyorsun, kurban bayramanında tanımadığın insana inek beyni nakli yapacağına, benim tanıdığım binbir ablana tak o beyinleri, ama önce kendine. elalemden çektiğimiz kalmadı bide senin gibi angutları çekecez buralarda, yakışıklı diye bana bulaşan * yazım sana istersen, saygısız, milleti eleştirirken herkeside içine kattın mı, pis insanların karaktersiz insanların yüzünden sahte kız hesabıda açılır, millet bana laf soksa ne yazar, milet önce kendini düzeltsin, klavyeden yazma gelde sana yaşadıklarımı anlatim bakalım öyle ego tatminleri pişmiş kelle gibi hem sırıtmaya hem boş boş konuşmaya benziyor mu. Erkeği boh karısı boh bu ülkenin, yakışıklılar her kızı tavlıyormuş alttaki klavye erkeğimi kulağına fısıldadı bu türküyü sana, sanalda bol espiri üretir öyleside ama benim yaşadıklarımı yaşayamaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ben zamanında çok yakışıklıydım şimdi gören niye böyle oldun diyor, bence vazgeç bu sevdandan :))
Bakaydın kendine 🙂
Ben kara sevda oldum ayrıca yine çok yakışıklı olsamda bi anlamı yok.
Bu ülkeden bir cacık olmaz.
Hem sen paraları gönder ben yine yakışıklı olurum :))
Sen bence bir akıl doktoruna git akıllan ama sakın bana yanaşma. Psikolojini yerle bir ederim bu kafayla yaklaşırsan. kafasız şey.
Yas olmus 45 bu yasina kadwr bulamadiysan daha zor bulursun
32
Hala sansin var ama cokta zorlama buldumu yapis secici olmakta iyi degil
Allah çirkin şansı versin ancak öyle bulursun
Nasıl yani çirkinmi olmam gerekiyor bulmak için😂
Eee yani
Nasipte varsa cıkar gelir bulur seni 🙏👍
Umarım
Umarım ikimizinde karşısına cıkar🤗😄
Yakışıklı adam bulamazsın çünkü yok
Vardır da ciddi değil çoğu
Carsamba pazarına git 😬
Hadi git ordan dalga geçme benle😂
Bizim doğal manav var orada
Atma atma 😂
Valla bak yaa 😉
Ben hariç etraf yakışıklı kaynıyor. Nasıl bulamıyorsun?
Zorr işte
Buralarda zor hepsi abaza
Sendemi 😀
Çok şükür öyle düşmedik.
yakisiklilara guven olmuyor😂😂
Doğru
Yakışıklı olmayanlar bile güvenilmez
yakisiklilar her gordugu kizi tavlamaya calisiyo malum yakisikliya nasil olsa kiz tamam dicek cirkin sevmek lazim😂😂
Hayır ya yakışıklı olmayan bile aynı tip farketmiyor önemli olan içi
ona kaldiysa erkeklerin hicbir turune guvenilmez🙂
@Derya52 sende kafa sıfır soranda da öyle.
@Zıpcıktıkacar sen cok zekisin kulaklarindan zeka fiskiriyor zeka fakiri seni
@Derya52 evet zekiyim olmayan beynine bir daha tükürim :))
@Zıpcıktıkacar kurban bayrami geliyor ineklerin beyninden bi tanesini nakledelim sana
Jsjsjs 🤣🤣
@GentlemanBoyss sen neye gülüyon len
Eleman pis laf sokuyor ama hahaaa🤣
@GentlemanBoyss o anca laf sokar millette ona sokar😂😂😂😂😂
Ama o seviyeli tartisiyor hemen belalti vurma kiza🤣🤣
@GentlemanBoyss benle tartismaya girmesini gerektircek bir konu yok ortada ona ne batti buyuk ihtimal etekli erkeklerden
@Derya52 Ortalıkta gezerken bana bir yerde rastlama yamulursun, sen o kadar akıllıysan erkekleri ve yakışıklıları genelleme yapıp çürütürken sahte hesapla başkasını kandıran k. hpeleride konuş, zurna o boş beynine beş tane inek beyni taksamda bir işe yaramazsın. Klavye akıllısı cicik fare seni. Yakışıklılar her kızı tavlamaya çalışıyo derken o beyni sana inekler mi taktı, yakışıklıyım diye bana bulaşanları gördün mü, bacağım kadar p... hsun, yarı beynim kadar yoksun, 20 yaşında dünyadan haberin yok, kafana göre yazıp çiziyorsun, ben seninle tartışma yaratmaya çalışmıyorum yaptığın saçma yorumları düzeltmeye çalışıyorum, tartışma yaratmıyorsun bide tanımadığın sahte hesaba laf çakıyorsun, kurban bayramanında tanımadığın insana inek beyni nakli yapacağına, benim tanıdığım binbir ablana tak o beyinleri, ama önce kendine. elalemden çektiğimiz kalmadı bide senin gibi angutları çekecez buralarda, yakışıklı diye bana bulaşan * yazım sana istersen, saygısız, milleti eleştirirken herkeside içine kattın mı, pis insanların karaktersiz insanların yüzünden sahte kız hesabıda açılır, millet bana laf soksa ne yazar, milet önce kendini düzeltsin, klavyeden yazma gelde sana yaşadıklarımı anlatim bakalım öyle ego tatminleri pişmiş kelle gibi hem sırıtmaya hem boş boş konuşmaya benziyor mu. Erkeği boh karısı boh bu ülkenin, yakışıklılar her kızı tavlıyormuş alttaki klavye erkeğimi kulağına fısıldadı bu türküyü sana, sanalda bol espiri üretir öyleside ama benim yaşadıklarımı yaşayamaz.
İkinizide yakalarsam kafasını birbirine sürterim ateş çıkar bakalım dayanıklımısınız derim hemde, faydasız boş beyinler.
@Zıpcıktıkacar gel adresimi atim senden mi korkucam
instagramda bulursun
Yakışıksız bulda yakışıklı eksik kalsın
İleriden sağa dön hemen orada olur gibiii
Burada pek kalmadı be işin zor.
Buyrun ne için lazımdı
İnternetten foto bul ona bak dur o zaman
Gerçeğini istiyorum 😀
Saati 1000₺ uyar mi
Olur da zor😂
Niye fakir misin 🤣
Evet zengin olsam beni kaçırmazdı yakışıklılar 🙂
Ee güzel misin peki
çirkin değilim makyaj yapmasamda olur
Ooo daha ne olsun.
Ne yapacan önce onu söyle
Gel gör beni bakalım
Etiler’de
😂
burada pek yok
Varda ciddiyet yok
Herkes sen olmaz, bunu kabullen.
Sen manken misin
Manken aramıyorumki ben yanıma yakışacak uygun birini arıyorum manken değilim güzelim
Tamam güzel 👍
Taze bitti 😅
Tüh kaçırdık desene 😂
Bulamazsın 🙄
Sen ne kadar güzelsin 😂😂
O seni bulsun birak
Keşke
burdan zor çıkar :D
Yakışıklı
Bana çok yazan oluyosa seçici buriyim
Ka cikmax
buradan belki
Bilmiyorum zor görünüyor biri vardır belki denk gelmiyordur bana
bana bakabilirsin :D
Bakim at fotonu 🙂
https://resimlink.com/DQGcWKCX
İyisin beğendim seni fakat burdan düşünmüyorum
inst. gel
Düşünmüyorum instagramdanda
en azından muhabbet ederdik türküler falan :D
Bilmiyorum Yani ilerisi olmucak sadece arkadaş oluruz onun dışında bir şey olmaz
tamam sorun değil olur.
www.kizlarsoruyor.com/uye/kendineemuzisyenn
Bulamazsın
Evet
Tamam
Bul burdan 😂
Burdakilerin çoğu ciddi değilki
Hmm haklısın
Burdan bulabilirsin
Zor oluyor
Burdayım
Buradan😂