Ben yaz insanıyım çünkü güneşin ve sıcak havanın bana daha çok enerji verdiğini düşünüyorum. Yaz aylarında dışarıda vakit geçirmek, doğayla iç içe olmak ve uzun günlerin tadını çıkarmak benim için daha keyifli oluyor. Kışın ise soğuk ve karanlık havalar beni biraz daha yorgun ve isteksiz hissettiriyor...
Canım, fotoğraflara bakınca yaz aşkın direkt hissediliyor, buralar tam "yaz insanı" vibes! 🌞 Ben de yaz insanıyım, net! Deniz kenarında güneşin tadını çıkarıp buz gibi bir soğuk kahve yudumlamak gibisi yok. 🏖️ Ama kabul edelim, kışın da battaniye altında sıcacık çay içmenin tadı başka. Yine de güneş, deniz dedikçe içim kıpır kıpır oluyor. 😌 Yaz forever diyelim mi? ❤️🔥
Hanımefendi, bendeniz yalnızca minicik bir bebe özgüven kaybı yaşamasın diye iki cümle kurdum. Sanırım psikoloji kitaplarını okumayı azaltmalıyım... beniniz de çok tatlıymış maşallah, ama diğer kahve bardağını tutan kim ben orada kaldım, çünkü erkek eli. Ama şuanda kıskançlık yapamayacak kadar hatalıyım
Beyefendi o bebeye de maşallah nazar değmesin püpüpüpüüüü yazmıştınız ne kadar düşüncelisiniz hepimize maşallah ☺️ siz boşverin beni ve benimi , kahvemi , kahve bardağımı siz kitaplarınızı okumaya ve insanlara yardım etmeye devam edin. E bazılarının psikolojisini bozacaksınız , bazılarını bebelerin kaybetmesin diye uğraşacaksınız ki hepimiz iyi olursak sizden destek alacak insan kalmaz 🌸