İyi ki kar diye bir şey var vallahi. Hem çok sevindim hem burukluk oluştu içimde. 2 gündür kar yağıyordu bugün güneş var. Gerçi görüp göreceğimiz rahmet buydu heralde. Başka yağar mı bilemiyorum artık. Siz kış İnsanı mısınız yaz insanı mı? Kardan yılan yaptım çıngıraklı diye başladım vaktim yetmedi anakonda kaldı. Osman seni çizdim he.
Sonuna kadar kışı savunacağız. Yazın bunaltıcı sıcağını kim niye sever anlamıyorum. İnsan mayışıyor. Kışın hem diri tutuyor hem de görsel olarak huzur veriyor. İnşallah daha çok kar yağar. Kar yağınca çocuklar gibi şen oluyorum :)
Sonbahar insanıyım, kuruyan yapraklar beni çekiyor kendine heryer sararmış birde rüzgarlı bir hava, güzel bir yağmurda olursa çok severim camdan izlemesi büyük keyif veriyor elimde çayımla.🙂
kıs insaniyimdir abi... soguk sakinlik cay kitap eldiven sapka bi durgunluk bi yavaslama kendini hayatini muhasebe etme.. buz gibi havayi icine cekme misss... insanparda biraz tebessum kartopu oynayan cocuklar kış güzel yani...
Soba keyfi çok güzel eski evde yakıyoduk uğraşması falan zor oluyo ama iyi gene nostalji olsun die aldık gene ama insna onu yakınca kötü oluyo çünkü sen sıcak soba başında kestane pişiriyosın dışarda kalanlar için berbat bişey