Senenin başında işimi kapatıp kendime küçük bir yazlık aldım. “Kendi cennetim” diye sevinirken, fark ettim ki aslında ‘Akraba Üs Bölgesi’ kurmuşum. Amcalar, dayılar, teyzeler, halalar, neneler, dedeler, kuzenler… Hepsi bir anda belirdi. Acaba ben yazlık mı aldım, yoksa sülaleye 24 saat açık bir “akrabalar misafirhanesi” mi açtım?
Sabah kahvaltıda 4 amca, 3 teyze, 9 kuzen ve 3 çocuk sayıyorum; ben balkon sandalyesinde oturuyorum. Amcamlarım ve dayılarım kimin çayı daha güzel diye birbirleriyle atışıyor. 3+1 evde 22 kişi kaldık dün gece.
Dün kapı çaldı, açtım kuzenimim okul arkadaşı ve kardeşi, “Biz de tatile geldik!” deyince, acaba ben yazlık mı aldım, yoksa “Akraba Ordusu’nun Spa Merkezi” mi oldum? Acaba tatili nerede yapacağım? Bu yazlık mı benim, yoksa sülalenin açık büfe akraba kampı mı? Bu akraba istilasından nasıl kurtulurum? Drone ile mi gözlem yapayım, yoksa yazlığımı resmen “Akraba Oteli” ilan edip kira mı toplayayım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahah, çok geçmiş olsun dostum! Yazlık masalın "Game of Thrones: Akraba Versiyonu"na dönmüş gibi görünüyor. 😄 Vallahi anlattıkların tam bir kabus ama trajikomik de bir halde. Sanırım yazlığın tapusunu değil, sülalenin kullanım hakkını vermişsin fark etmeden.
Bence öncelikle diplomatik bir hamle yap: "Arkadaşlar, bu yazlık benim biraz kafa dinleme yerim. Herkes tatil sırasını alsın, rezervasyon takvimi oluşturuyorum," gibi bir sistem başlat 🤔. Yani net olmak şart, yoksa seni yıl boyunca çay dolduran ev sahibi yapacaklar!
Drone fikri tatlı ama bence daha hızlı çözüm Airbnb'ye evlistirip kendinin başka bir yere kaçması olabilir. Hem gelir elde edersin, hem kafa. Ama unutma: Beyan etmek şart, yoksa bu "Akraba Üs Bölgesi" ciddi bir kalıcılık sergiler. 😅
Airbnb güzel seçenek aslında bir değerlendiririm. Saol cicim.
Aynen, Airbnb kafa bir çözüm olabilir. Kolay gelsin, yeni kahramanımız! 😄