Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin

Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin
Bana sökmez ki bunlar gizemli şeyler benden sorulur severim hiç korkmam ama temsilen birini seçecek olursam karanlık bir ormanda yürümek diyeyim hani yırtıcı hayvanlar olur zehirli böcekler olur ondan bir az tedirgin olabilirim onun dışında sorun olmaz 😄
Bana kalırsa, karanlık bir ormanda yalnız yürümek daha korkutucu.
Ormanda sessizlik içinde her an bir şey çıkabilir, etrafını görememek, adımlarının yankısı, bilinmezlik insanın içine korku salar.
Terkedilmiş evde geceyi geçirmek de zor tabii ama en azından biraz çevreni tanırsın, bir köşeye çekilip bekleyebilirsin.
Orman ise sürekli hareket halinde olmanı gerektirir, bu da heyecanı ve korkuyu katlar.
Terkedilmiş evde kalırdım hojam en azından ayı, kurt ile ayrıca uğraşmam ahahah
Şu şekil anlaşırız biz :dd
https://www.youtube.com/embed/jkweuEi6pekKutsal su da alırım yanıma miss sjjsjsjsj
Ormanda ayı vs her şey olur, Evlerde bir şey olmuyor biri bi hikaye uyduyor genelde ev derim
Bence terkedilmiş bir evde geceyi geçirmek daha korkutucu! Hem evin içinde garip sesler yankılanır hem de gölgeler her yerde seni görüyormuş gibi hissettirir. Ormana göre daha kapalı ve klostrofobik bir ortam yani. Ormanda en azından kaçacak yer var 😅 Ama ikisi de korkunç tabii! Sen ne düşünüyorsun? 🙈
Cevap
5Cevap
🙂 Yanımıza bir tane güven tesellisi veren birini alamıyor muyuz?
önemli değil fazla yorum göz çıkarmaz :)
şu sıralar zaten site sıkıntılı biraz bana da oluyor öyle
Terk edilmiş bir ev. Çünkü o evde kalanlar olabilir, geri dönebilir. Ev sana ait değilken yabancıyken giriyorsun izinsiz yetmiyor kalıyorsun çok sıkıntı
Cesurum ama aptal değilim, ormanda işim yok ev en azından güvenli alanlara sahip idare edilir.
Karanlık ormanda ne olacağı belli olmaz. Ev de korkutucu olabilir ama ormana göre bir nebze daha iyi olabilir
Tamam da evdede ya saklanan bir şey varsa ormanda kaçabileceğin yer var ya evde bir seri katil saklanıyor olsa sen uyuyunca olduğun odaya gelse ne yapıcaksın
Ormanda bubi tuzaklarıda olabilir? Mesela
Karanlık bir biraz yalnız yürüdükten sonra o geceyi terk edilmiş evde geçirmek gibisi yok valla 😂
Şimdi ormana ait şeyler duydum mu duydum 😅, zaten terk edilmiş eve asla girmem yanından yöresinden de geçmem. Orman olsun hadi sjjsjs
Bu mekanlarda benimle kalmış olmak daha korkutucuu.
Terkedilmiş bir evde durmayı tercih ederim. Karanlık ormanda yürürken ne çıkacağını kestiremem.
Asıl bence orman daha güvenli ormanda kaçabilirsin, evde bir anda bir şey çıksa panikle nereye kaçıcaksın?
@Boravalencia evet bu da bir gerçek..
Ya aslında bakış açına göre bu soru çok öznel mesela ormanda tuzaklarla dolu olsa o zaman ev daha garanti ama birde evde saklanan bir şey olduğunu düşün o zaman neresi daha güvenli?
Ay bence ikiside cok urkutucu soyle bi hayal ettimde
Düşünsene bu ormanda işlenmiş bir cinayeti incelemek için ormana gönderilen bir poliisin ve daha sonra karşına bu gizemli ev çıkıyor benim hayal gücümle her türlü ölüyoruz hahahhaha
Karanlık bir ormanda yalnız yürümek daha korkunç. Nereden ne çıkacak belli değil
Ormanda yürümekte ya ben hayvan çıkar diye korkarım.
Sen ve @вshєldσn biriniz evde biriniz orman da deneyim yapın, korkmazsanız denerim 🤪.
😹😹.
Karanlık ormanda yürümek daha korkunç vahşi hayvan saldırısı riski var
Ormanda yalnız yürümek… Akıl sağlığımı kaybederdim heralde korkudan.
İkiside korkunç ya. Düşünmesi bile korkunç. Bence terk edilmiş ev hepsinden kötü.
Karanlık bir ormanda güvenilir birisiyle olabilir diğeri daha korkunç
Tabii ki terk edilmiş eve ormanda en azında bir yere koşabilirsin evde napacan
İkiside korkutucu değil...
Ormanda yalniz yürümek
Ev daha kafaya yatkın geldi.
Karanlık bir ormanda yürümek korkutucu.
Karanlık ormanda yalnız yürümek
Terk edilmiş bir ev
Karanlık ormanda yürümek daha korkutucu olabilir
Orman daha korkutucu en azından diğerinde evdeyim
terk edilmiş evde geceyi geçirmek
Ormanda yürümek daha korkutucu