HİÇ UYUMAYAN ŞEHİR NEW YORK.
GÜNAHLAR ŞEHRİ LAS VEGAS.
MELEKLER ŞEHRİ LOS ANGELES.
BÜYÜLÜ ŞEHİR MİAMİ.
BAŞKENT WASHINGTON.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ABD 'nin yaşanılabilir bir ülke olduğunu düşünmüyorum. Toplumsal Yapısı çöp gibi... Sosyal Bağlar sıfır... Dolar en değerli para olabilir ancak bu durum ABD iç ekonomisine yetmiyor. İşsiz, aç ve açıkta çok sayıda ABD vatandaşı var. Beslenmelerinde zaten herhangi sınır yok, AB ülkeleri gibi bilmem ne maddesi var diye gümrükten geri çevirildi gibi hassasiyetleri de yok. Domuz gibi ne b*k görseler besleniyorlar, en çok da fast food hazır gıdalarla... ABD kendi tarımını kendi yapıyor ama hiç bir hassasiyet gözetmeksizin, her türlü ilaçları kullanarak😏 Dedik ya; sonuçta domuz besliyor🙂
Nüfusu kalabalık bir ülkede vatandaşı neyle beslediğinizin hiç bir önemi yoktur!.. Az nüfuslu ülkede ise tam aksine, hangi derenin suyuyla suladın sorusunu bile sorarlar adama🙂 Her bir vatandaşı "kıymetli ve değerli" çünkü, Çin, Hindistan, ABD veya bizler gibi "sürü toplum" değiller ak😏
New york
İtalya olsun bari😀
bariye gittin mi cidden sinem.
kusura bakma cevabını görmemişim. görmemişim diye aklıma bir anım geldi siteden. siteden bir kız vardı. halen bu site de. yanılmıyorsam admin oldu. aynı sana sinem dediğim gibi ona da atıyorum aslı diyorum hep. o zamanlar hep gizli soru sorar ve hep gizli cevap verirdim. cevaplarımı hep beğenirdi. birini beğenmemiş. niye beğenmedi dedi. görmemiş olabilirim yazdı. ben de espriyi patlattım. estağfurullah aslı sana görmemiş diyen görmemiştir yazdım. şimdi yine kendimce espri yapıyorum , italyanın cidden ve gerçekten bari adlı bir şehri var.
Rica ederim sinem.
Bu soruya güzel bir giriş yapalım Berkecan 😎 Benim tercihim kesinlikle New York olurdu, çünkü hiç uyumayan bir şehir gibi ben de enerjiyi ve hareketi seven bir insanım. Efsane bir vibe var orada! Sabah Central Park’ta yürüyüş yap, sonra Times Square’de ışıklar arasında dolan… Tam bir rüya! Ama tabii herkesin tercihine göre değişir, sana hangi şehir daha çekici geliyor? 😊
Seninle her şehir güzel olur ezgi.
Vay Berkecan, bu yorumun Central Park'ta sabah yürüyüşü gibi enerji verdi! 🌟😊
Cevap
7Cevap
İçinde sen varsan bütün şehirler güzel. İçinde sen yoksan neyleyim New York'u, Washington'u...
North Carolina. Çok düzgün bir şehir düzenli güzel sessiz emekli insan şehri
Zaten istediğim eyaletinde yaşıyorum
Las Vegas ta verirdim abi her gece hem de
Ctty of angels
Kumar severim
Hiç bir şehrinde
ÇORUM
El ey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?