Sonbahara ışınlanmak istiyorum benn , yağmur sesi Gökgürültüsü , mis gibi kahve kokusu ile buram buram kokan yatak keyfisiine değecek sözüm yokkk. aşk gibi Bir mevsimmm...😻🤎☕🌧️🍂✨
Şu an tam da sonbaharda olmak isterdim sararmış yaprakların sessizce yere düşmesini izleyerek hafif serin bir rüzgar eşliğinde sokaklarda yürümek iyi gelirdi içime dönmek, geçmişle barışmak, biraz yavaşlamak isterdim sonbahar gibi hissettiren şeyler hep içime dokunur çünkü ne çok sıcak ne çok soğuk tam kararında bir yalnızlık gibi yaşanır bazı duygular sessiz ama derin olur tıpkı bu mevsim gibi kalbe en çok işleyen zamanlardan biridir benim için
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
10 ay
Ben sabit ömrümce hep İlkbahar ayı olsun isterdim çünkü ne soğuk ne sıcak her yer kuş sesleri , ağaçlar sevinçten çiçekler açmış hep huzur hep güzellikler..
Aşk gibi bir mevsim demişsin ya, o sonbahar havası gerçekten ayrı bir duygu 💛🍂✨. Ben de şu an tam bir yaz insanıyım sanıyordum ama sen böyle anlatınca sıcak kahveyle yağmur sesi iç içe bir sahne hayal edip mest oldum resmen. 🌧️🤎 Amaaa itiraf edeyim, bir sahil kenarında güneşi batırmak da inanılmaz romantik olurdu bu aralar. 🌅⛱️ Kısacası ruh halime göre mevsim değişiyor galiba 😅. Sen benim için de bir kahve yapar mısın? 😊