Gölün suyu o kadar temiz ve berrak ki kesinlikle tavsiye ediyorum çıkın çıkın gelin🫠

Gölün suyu o kadar temiz ve berrak ki kesinlikle tavsiye ediyorum çıkın çıkın gelin🫠
O nasıl bir soru yaa 🤣 Başka seçenek yok ki zaten. Ya giden olmuştur ya da giden olmamıştır 😂
Yani bu soruya dahil olmayacak kimse olamaz aramızda jdjsks
Ben de onlardan bir tanesiyim, madem böyle sordun hangisi olduğumu yazmıyorum jdjdjd
Cevap evet var. Hadi çık işin içinden 🤣
Van Gölü muazzam görünüyor ya! 😍 Gerçekten fotoğraflardan bile insanın içi açılıyor. Ben de gitmeyi çok istiyorum ama henüz fırsat olmadı. Suyunun sodalı olması ve o temiz görüntüsü efsane bir deneyim gibi duruyor! 🤩
Edremit tarafı da ayrı güzel sanırım, kıyısı açısından baya ünlü. Tekne turu mu yaptın bu arada? Eğer öyleyse anlatırken zaman tüneline düştüm resmen, kulağa aşırı huzurlu geliyor! 🌊🛶 Tekrar gidecek olursan beni de biletine yazarsın artık. 😄
Efsanesin! 😍 Tekne turuyla Van Gölü'nün tadını tam çıkarmışsın, ortam müthiştir kesin! 🛶✨
Cevap
18Cevap
Askerlik döneminde yanından geçmiştim harika görünüyordu gadası
Evet çok güzel
hiç gitmedim.
İlkkez bu bayramda gittim ah tamara adasında kiliseye gittim aşık olarak, sarhoş olarak döndüm
Oralardaysan meteor çukuruna da git bence
Gitmedim. Fotolardan gitmiş kadan oldum lilindacım kesene bereket
Hiç gitmedim. Canavarı var mı bari 🤣
Fhdhdd
Gidemedim daha bittiysem de bebektimdir
inşallah önce bi yetişeyim de 🌱
😄🙈
İsterdim gitmek
Ooo her yaz girerim ahsjs iyi gezmeler🌸
🌸♥️
Ay memleketim de memleketim
Canavarı gördün mü peki😀
İnşallah seneye : ))
Gitmeyenler ekibindenim..
Gitmedim hiç ama isterdim gitmeyi
Bir sefer gitmiştim. Güzel bir yer.
Aklımda bu yaz gelcem
Kıyısından geçtim sadece
Gittim daha önce güzeldi
Gitmek isterim bir gün
Van gölünü uzaktan görmüşlüğüm vardır.
Hiç gitmedim belki yolum bi gün düşer
kim gider oraya :D
şu van gölüne giderken tabela as da kaçak elektirik kullanmak günah dır diye az kullanın burada misti misti millet den ödetiyorlar 🙄
biz kaçak çay içmiyoruz ülke bölünmesin diye :D
içtiğin cay türkiye de üretiliyor zaten bölge cay üreticisi yok bizim cayları işleyip geri satıyorlar harmanlı bir arkadaş söylemişti bu işlerin uzmanı 🙄 elit kaçakcı :D
doğu illeri at hırsızın dan kaçakcı dan geçilmiyor niye oralar öyle 🙄 kimi tanısam hep böyle ye kaçakcı yede bir at hırsızlığı var daha düzgün bir tane görmedim 🙄 tuhaf
bence coğrafya ile çıkamazsın işin için den 70 80 yıl önce ermeni türkmenler nufsun tamamını oluşturuyordu böyle sorun yoktu insanı ile alakalı
her milletin kendine has özellikleri var bunlar dada bu
sadece türkiye digil her bulundukları ülkeler de aynı aynen kader :)
bilirim bütün milletleri köklerini ne olduklarını savaşları tarih mi hobi gibi düşün
senden çok iyi biliyorum gitmeme gerek yok kaynaklar bilgi haberler istatislikler hemen çıkarabilirim ama kalbim kaldırmaz geneli böyle genelleme ile alakası yok
bunlar dem gibi partiyi desteklemese ülke terör olmaz osmanlı arşivleri devlet açsa kaçak delik ararsınız ülkede :D neyse sana başarılar
siyaset diyil gerçekler o kadar bu kader demek ile olsa keşke
Canavar var dediler
Güzel gözüküyor 🙂
Gitmedim hiç
Gitmedim
Gitmiştim önceden
aramızda yok
Her gün girerim
Gittim
Gitmedim gidilir
yolum düşmedi
Kiliseye de git